Ρωσική Πρεσβεία: Ο Πούτιν έκανε την Ρωσία υπερδύναμη - Οι Ρώσοι ξαναβρήκαν την χαμένη υπερηφάνεια τους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

Ρωσική Πρεσβεία: Ο Πούτιν έκανε την Ρωσία υπερδύναμη - Οι Ρώσοι ξαναβρήκαν την χαμένη υπερηφάνεια τους

Και ενώ η Νέα Τάξη θεωρούσε ότι είχε την Ρωσία υπό τον πλήρη έλεγχό της, και ενώ είχε ξεκινήσει το ξεπούλημα του ρωσικού πλούτου στις πολυεθνικές της παγκόσμιας διαπλοκής, στον ορίζοντα ακούστηκαν τρεις λέξεις: Βλαντίμιρ Βλαντίμεροβιτς Πούτιν!

Χάρη στον Ρώσο ηγέτη η Ρωσία ανένηψε και σήμερα αποτελεί υπερδύναμη σε όλους τους τομείς.
Αυτό το επιβεβαιώνει και ο Ολεγκ Μπερντίχιν, δεύτερος την τάξει διπλωματικός στην πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα, ο οποίος μιλάει άπταιστα Ελληνικά.

Μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στις Ελληνορωσικές σχέσεις, στην προκλητική στάση Τουρκίας και ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, στην Συρία και στην θέση της Ρωσίας σήμερα.

«Υπάρχουν σχέσεις αδιάρρηκτες, ισχυρές, σφυρηλατημένες σε βάθος χρόνου. Η ίδια η ιστορία έχει καταγράψει αυτές τις σχέσεις που σήμερα γίνονται ακόμα στενότερες και περιγράφονται από την διπλή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Μόσχα, την επικείμενη επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα, τις συχνές επισκέψεις αξιωματούχων και των δυο πλευρών και τις εκατοντάδες κοινές εκδηλώσεις αφού το 2016 είναι έτος Φιλίας μεταξύ των δυο χωρών. Υπάρχει η Ορθοδοξία, να σας θυμίσω την παρουσία μας στον Άγιον Όρος εδώ και 1.000 χρόνια», δήλωσε αναφερόμενος στις ελληνορωσικές σχέσεις.

Σε σχέση με τους ισλαμιστές και την προκλητική στάση Τουρκίας και ΝΑΤΟ δήλωσε:

«Ο κ. Βιτάλι Τσέρκιν κατέθεσε στο Συμβούλιο Ασφάλεια του Ο.Η.Ε. αδιάσειστα στοιχεία για προώθηση όπλων από την Τουρκία στο Ισλαμικό Κράτος. Γιατί οι υπόλοιπες χώρες του ΝΑΤΟ δεν αντιδρούν σε αυτή την αποκάλυψη; Ενα μέλος τους εξοπλίζει τον κοινό εχθρό τους!
Να τα πάρουμε με τη σειρά. Όλα ξεκίνησαν όταν η Τουρκία κατέρριψε ένα δικό μας αεροπλάνο, μία πράξη προδοτική όπως είπε και ο Πρόεδρος Πούτιν. Αυτό μας ανάγκασε να ψάξουμε την τουρκική συμπεριφορά στην περιοχή και να καταλήξουμε σε αυτές τις σοβαρές αποκαλύψεις. Σε σχέση με την αδράνεια του ΝΑΤΟ δεν έχω να σχολιάσω τίποτε περισσότερο από το ότι πολλές φορές αγνοεί γεγονότα και στοιχεία λες και δεν υπάρχουν. Όμως υπάρχουν».

Αναφορικά με την μερική αποχώρηση στην Συρία, ο Μπερντίχιν σημείωσε:

«Δεν αποχωρούμε, αντιθέτως βοηθήσαμε και στην απελευθέρωση της Παλμύρας όπως και άλλων εδαφών. Σήμερα στην περιοχή χρειάζονται λιγότερες ρωσικές δυνάμεις για να διεκπεραιώνουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, έτσι οι πλεονάζουσες δυνάμεις επέστρεψαν στις βάσεις τους».

Τέλος σε σχέση με την Ρωσία στην εποχή Πούτιν υπογράμμισε:

«Για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα ο ρωσικός λαός είχε το βλέμμα του προς τα πίσω. Καλώς είχε διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση; Υπήρχε ανησυχία, σύγκριση με το τώρα και κυρίως ένα μέλλον που δεν ήταν εύκολο να το περιγράψουμε. Σήμερα στην Ρωσία έχει επιστρέψει η υπερηφάνεια και η αυτοπεποίθηση. Εχουμε ξαναβρεί τον εαυτό μας, έχουμε διεθνώς τη θέση που μας αξίζει και μας αναλογεί και ναι, αυτό κατά τη γνώμη μου συνιστά σταθερότητα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add