ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!


ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ «Ταράζει τα νερά» στη λίμνη του πολιτικού σκηνικού η«Πλεύση» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως αποδεικνύουν κυλιόμενες μετρήσεις που είναι σε εξέλιξη....
Εκτίμηση Ποσοστού Εκλογικής Επιρροής
Οι αναγνώστες μας απαντούν στην ερώτηση "Πόσες μονάδες πιστεύετε θα αντλήσει από νυν και πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, της ΛΑΕ αλλά και αναποφάσιστους ψηφοφόρους το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;;;". 
Με βάση τις απαντήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνονται, προκύπτει ως "μαξιλάρι" για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ποσοστό 2,9% έως 3,3% ενώ ως "ταβάνι" προκύπτει ποσοστό 5,7% έως 6,3% μέχρι σήμερα. Το μέσο εκτιμώμενο ποσοστό ξεκίνησε στην αρχή της ψηφοφορίας από 4,59% και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 4,8% περίπου.
Πιθανότητα εισόδου στη Βουλή
Με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώθηκαν στην παραπάνω ερώτηση προκύπτει πιθανότητα εισόδου του νέου κόμματος στη Βουλή 79,5% αυτή τη στιγμή.
Θετικές γνώμες-Δημοφιλία
Οι αναγνώστες μας απαντούν στην ερώτηση "Θα ψηφίζατε το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου "Πλεύση Ελευθερίας" ;;;.
Με βάση τις απαντήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνονται, προκύπτουν θετικές γνώμες για το νέο κόμμα και για τη δημοφιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου περίπου 55%. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: