Κάθε μέρα αυτός ο σκύλος κάθεται μόνος του στην είσοδο. Όταν δείτε ποιος περνάει συνέχεια από μπροστά του. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016

Κάθε μέρα αυτός ο σκύλος κάθεται μόνος του στην είσοδο. Όταν δείτε ποιος περνάει συνέχεια από μπροστά του.

Η Ταϊλάνδη έχει βγάλει ακόμα μία συγκινητική διαφήμιση και θα σας αγγίξει σίγουρα – ειδικά αν αγαπάτε τους σκύλους. Σε λιγότερο από ένα μήνα, αυτό το βίντεο έχει μαζέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Αυτή η διαφήμιση από την τράπεζα Krungthai εξιστορεί πως μια νεαρή γυναίκα έγινε κτηνίατρος. Θυμάται τότε που φοβόταν το σκύλο του γείτονα, Olieng. Αρχικά νόμιζε ότι ο σκύλος ήταν κακός, αλλά απλά προστάτευε τον ιδιοκτήτη του, μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς οικογένεια.

Μια μέρα, η γυναίκα αρρωσταίνει και την παίρνουν με φορείο. Κάθε μέρα, το κορίτσι περνάει μπροστά από τον συγκλονισμένο σκύλο που περιμένει την ιδιοκτήτρια του να επιστρέψει.

Ο Olieng παθαίνει κατάθλιψη και δεν τρώει – μέχρι που το κορίτσι αρχίζει να του φέρνει φαγητό. Τελικά, ο Olieng ανοίγει την καρδιά του στο κορίτσι και εκείνη ανοίγει τη δικιά της στον Olieng. Το υιοθετεί και γίνονται κολλητοί.

Κάθε μέρα, ο Olieng περιμένει στο τρένο τη νέα του ιδιοκτήτρια να γυρίσει από το σχολείο. Αλλά μια μοιραία μέρα, ο Olieng δεν είναι πουθενά.

fanpae.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: