Κόμπρα σκότωσε τραγουδίστρια την ώρα που έδινε συναυλία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016

Κόμπρα σκότωσε τραγουδίστρια την ώρα που έδινε συναυλία!

Η 29χρονη Irma Bule αρνήθηκε να πάρει κάποιο αντίδοτο και συνέχισε κανονικά το σόου τηςΤραγικό θάνατο βρήκε νεαρή τραγουδίστρια στην Ινδονησία όταν κατά τη διάρκεια του σόου της την δάγκωσε κόμπρα. Η τραγουδίστρια αφού δέχτηκε το δάγκωμα συνέχισε να τραγουδάει για 45 λεπτά μέχρι που κατέρρευσε και στη συνέχεια υπέκυψε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν η pop star Irma Bule τραγουδούσε μπροστά στους θαυμαστές της και σκόνταψε πάνω στο δηλητηριώδες ερπετό. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω και το φίδι να την δαγκώσει στο πόδι. 

Η επικίνδυνη κόμπρα ήταν μέρος του σόου της, αφού η Irma Blue ήταν γνωστή για τις παραστάσεις που έδινε πλαισιωμένη από θανατηφόρα ερπετά, ανάμεσά τους πύθωνες και βόες.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η 29χρονη αρνήθηκε να πάρει κάποιο αντίδοτο και συνέχισε το σόου της. Επειτα από 45 λεπτά η Bule άρχισε να κάνει εμετό, πέφτοντας τελικά λιπόθυμη από τις θανατηφόρες τοξίνες της κόμπρας. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος της κόμπρας μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα βάρους 1000 κιλών μέσα σε δύο ώρες. Η Bule ζύγιζε λιγότερο από 60 κιλά και άντεξε 45 λεπτά γιατί το φίδι την δάγκωσε στο πόδι, σημείο του σώματος που είναι μακριά από την καρδιά», λέει η ειδική ερευνήτρια φιδιών Lydia Apririasari. 
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add