Μπαίνοντας στην αίθουσα του τοκετού, όλοι γνώριζαν ότι η 17χρονη μητέρα θα πέθαινε… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

Μπαίνοντας στην αίθουσα του τοκετού, όλοι γνώριζαν ότι η 17χρονη μητέρα θα πέθαινε…

Η Jenny Lake είναι μία φυσιολογική έφηβη. Είναι 17 χρονών, πηγαίνει σχολείο και πρόσφατα γνώρισε έναν καινούριο φίλο, τον Jason.
Σύντομα άρχισε να υποφέρει από πονοκεφάλους και έτσι αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό. Κατά την εξέταση όμως, ανακάλυψαν ένα αντικείμενο 2 εκατοστών (!) στον εγκέφαλό της και όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα η διάγνωση ήταν καθοριστική: καρκίνος.

Πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες αν θέλει να ζήσει…
Για την οικογένειά της και τον Jason, η διάγνωση είναι σοκαριστική, αλλά όλοι στέκονται στωικά στο πλευρό της.
Και το σοκ ήρθε για δεύτερη φορά: η Jenny είναι έγκυος!

Όσο όμως κι αν χαίρεται για το μωρό, ήρθε αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της. Το παιδί θα πεθάνει αν συνεχίσει τις χημειοθεραπείες, αλλά αν τις σταματήσει θα πεθάνει η ίδια…
Προς μεγάλη έκπληξη όλων, αποφάσισε να διακόψει τη θεραπεία της και 9 μήνες αργότερα γέννησε τον μικρό Chad Michael. Αυτό βέβαια σημαίνει πως το αναπόφευκτο δεν είναι μακριά… Τη στιγμή όμως που τον γέννησε, κράτησε το χέρι της νοσοκόμας και ψιθύρισε: «Τα κατάφερα. Έκανα το καθήκον μου.»


Ύστερα από 6 ημέρες, επέστρεψε με τον Chad στο σπίτι για να μπορεί να περάσει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο της είχε απομείνει.

Πέθανε στο πλευρό του, 12 ημέρες μετά τη γέννησή του…
Του άφησε όμως το μεγαλύτερο δώρο που έχει λάβει ποτέ άνθρωπος: τη θυσία μιας μητέρας προκειμένου να ζήσει το παιδί της…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add