Θεσσαλονίκη: 1.500 χορευτές από 33 χώρες θα παρασύρουν την πόλη στους ρυθμούς τους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Απριλίου 08, 2016

Θεσσαλονίκη: 1.500 χορευτές από 33 χώρες θα παρασύρουν την πόλη στους ρυθμούς τους

Το μεγαλύτερο festival αγωνιστικού χορού και σεμιναρίων χορού στα Βαλκάνια, το Thessaloniki Dance Festival, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 8 & 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Στο Thessaloniki Dance Festival (TDF) συμμετέχουν 1.500 αθλητές από 33 χώρες (Ελλάδα, Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία, Ισπανία, Σερβία, Βοσνία, Λιθουανία, Κύπρος κα).

Κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα έξι διαγωνισμοί χορού στα είδη: Latin, Hip Hop, Salsa ,Tango Argentino, Oriental & Σύγχρονο –Jazz.

Το festival ακόμη περιλαμβάνει σεμινάρια χορού από κορυφαίους χορευτές και δασκάλους και δύο μεγάλα party. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τον διαγωνισμό των νικητριών ομάδων «Best of the Best Show 2016».

Στόχος του είναι η διάδοση της καλλιτεχνικής, αλλά κυρίως της αθλητικής διάστασης του χορού.

Το TDF συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και από τη σχολή χορού All Star Dance, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και είναι αδειοδοτημένο από την Ελληνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του TDF επισκεφτείτε τη διεύθυνση:http://www.tdf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: