Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον πολιτικό γάμο έρχεται κι ο θρησκευτικός - Μάθετε πότε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον πολιτικό γάμο έρχεται κι ο θρησκευτικός - Μάθετε πότε

astrology.gr


Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον γάμος της


Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο Ερμής που ήταν στον αποκαλυπτικό Υδροχόο έκανε στο ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη θετική όψη με τον πλανήτη των social media, τον Ουρανό και η παρουσιάστρια με αυτήν την εντυπωσιακή τούρτα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε εμμέσως με τον πιο γλυκό τρόπο ότι έχει παντρευτεί με τον Ματέο Παντζόπουλο καθώς το προηγούμενο βράδυ, 18 Φεβρουαρίου, γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο.

«Βασίλη μου σ' ευχαριστούμε για το αξεπέραστο σε γεύση και διακόσμηση τραπέζι που μας ετοίμασες! Υπέροχη βραδιά, στην πρώτη μας επέτειο» έγραψε η παρουσιάστρια, κάτω από τη φωτογραφία της εντυπωσιακής τούρτας, στο κέντρο της οποίας ξεχωρίζει ένα αναμμένο κεράκι και συμβολίζει τον ένα χρόνο γάμο τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος δεν θα μείνουν μόνο στον πολιτικό γάμο αλλά θα προχωρήσουν και σε θρησκευτικό το καλοκαίρι στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ως Σκορπιός που αγαπά την ιδιωτικότητα, κράτησε την πιο προσωπική της στιγμή σε αυστηρά προσωπικά πλαίσια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν αποκλείεται το ίδιο να κάνει και για την θρησκευτική τελετή του γάμου της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Αστρολογικά, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αν γίνει καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add