Θρήνος σε Πύργο και Πάτρα: Σκοτώθηκε ο γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Θρήνος σε Πύργο και Πάτρα: Σκοτώθηκε ο γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος!


Επέστρεφε στο σπίτι του μετά από μια δύσκολη εφημερία
​Θλίψη έχει προκαλέσει στην Αχαΐα και στην Ηλεία ο θάνατος του 46χρονου γιατρού Γιώργου Αναστόπουλου, πατέρα δύο παιδιών.

Έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχνεϊκων, όταν το τζιπ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και βούτηξε από γέφυρα στο κενό, καταλήγοντας στο οδόστρωμα της παλιάς εθνικής οδού. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις δέκα το πρωί.
Ο 46χρονος επέστρεφε μετά από μια δύσκολη εφημερία στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας όπου είχε δώσει μάχη για να κρατήσει στη ζωή έναν 35χρονο τοξικομανή από τα Σαγέικα μέσα στη νύχτα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του μαύρου τζιπ που οδηγούσε εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και έπεσε στο κενό από ύψος έξι μέτρων.
Το αυτοκίνητο σταμάτησε στο οδόστρωμα της παλιάς εθνικής οδού. Αμέσως περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν, όμως ο 46χρονος ήταν εγκλωβισμένος.

Σύμφωνα με το ilialive, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και τα σωστικά συνεργεία δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να απεγκλωβίσουν τη σορό του από τις παραμορφωμένες λαμαρίνες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 46χρονος γιατρός που καταγόταν από τον Πύργο. Γόνος παλιάς οικογένειας εμπόρου, αδερφός του διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης Ανάστου Αναστόπουλου, ήταν γνωστός και αγαπητός τόσο στην Ηλεία όσο και στην Αχαΐα. Με ειδικότητα γενικής ιατρικής, είχε υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας. Αργότερα διορίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου υπηρετούσε ως υποδιευθυντής.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συναδέλφους και στους δύο νομούς, που μόνο καλά είχαν να πουν για τον 46χρονο, ο οποίος υπήρξε εξαίρετος επιστήμονας μα πάνω από όλα άνθρωπος. Πίσω του άφησε τη σύζυγό και τα δύο ανήλικα παιδιά τους που είναι μαθητές στο δημοτικό….

Η κηδεία του έγινε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών σε βαρύ κλίμα.

πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add