Άρης στον Τοξότη: Παιχνιδιάρικος και ενθουσιώδης μας έρχεται και… φεύγει! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

Άρης στον Τοξότη: Παιχνιδιάρικος και ενθουσιώδης μας έρχεται και… φεύγει!

astrology.gr

Τι μου αρέσει και τι με εκνευρίζει στον Άρη στον Τοξότη και σε ... όσους τον έχουν!

Παιχνιδιάρικος Άρης μας έρχεται και... φεύγει, μιας κι ο πλανήτης, αφού περπατήσει αρκετά στον Τοξότη, θα διαγράψει μια ανάδρομη πορεία και θα επιστρέψει στον δυναμικό Σκορπιό. Αυτό, όμως, δε με σταματά από το να τον επαινέσω και να τον μαλώσω για τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία.

Λοιπόν, ξεκινάμε:

1. Είναι ευχάριστος και πολυπράγμων! Όταν βρίσκομαι σε παρέα και κάποιος έχει Άρη στον Τοξότη, ξέρω ότι η ώρα θα περάσει ευχάριστα, με γέλιο, με ένα σωρό κουβέντες γύρω από θέματα που ούτε μπορούσα να φανταστώ! Μα πώς μπορεί κανείς να έχει δοκιμάσει τόσα διαφορετικά πράγματα στη ζωή του;

2. ...Και κάπου εδώ, μυρίστηκα το πρόβλημα: Ο Άρης στον Τοξότη, αρέσκεται στον να δοκιμάζει τα πιο απίθανα πράγματα, ανακατεύεται με πολλά και δεν τελειώνει τίποτα! Ρώτα τον πόσα χόμπι παράτησε, πόσα πράγματα έχει αφήσει ατελείωτα στο σπίτι ή στη δουλειά του. Θα εκπλαγείς!

3. Θυμώνει εύκολα, αρπάζεται, η υπομονή του εξατμίζεται σε μηδενικό χρόνο, αλλά αν βρει έναν τρόπο να εξωτερικεύσει όλη την πίεση που αισθάνεται, όλα θα πάνε καλά. Καλό θα είναι, όσοι έχετε Άρη στον Τοξότη, να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή έστω να αφιερώνετε κάποια λεπτά της ημέρας σε μια ενασχόληση που να έχει σωματική κίνηση. Θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει πολύ, και θα σας καθαρίσει το πολύβουο μυαλό σας!

4. Είναι εξαιρετικά ενθουσιώδης, πειστικός, και έχει τη δύναμη να σε παρασύρει στον χείμαρρό του! Να ξέρεις ότι πιο πολύ τον ενδιαφέρει να βρει κοινό να τον ακολουθήσει στα πλάνα του, παρά να τα υλοποιήσει πραγματικά!

5. Και νάτο πάλι το μικρό προβληματάκι: Αν και θα αισθανθείς πίεση, τόσο για να πιστέψεις κι εσύ στο μεγάλο του όνειρο, όσο και για να τον ακολουθήσεις, εκείνος, μπορεί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, όταν το ενδιαφέρον του... εξατμιστεί!

6. Κι ερχόμαστε στο μεγάλο και άλυτο μυστήριο: Πώς διατηρείς το ενδιαφέρον αυτό του Άρη ζωντανό; Πώς τον κάνεις να μείνει σε ένα μέρος, σε μια σχέση, σε ένα στόχο αφοσιωμένος; Η απάντηση είναι ρηχή κι απλή, όσο και απίθανα δύσκολη: δεν τον κρατάς, όχι με τη δική σου θέληση τουλάχιστον! Ή θα μπεις στον κόπο να του ερεθίζεις το ενδιαφέρον σχεδόν καθημερινά ή θα ακολουθήσεις την πορεία του κι όπου σας βγάλει ο δρόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: