Αρχικά Νόμιζαν ότι πρόκειται για Φάντασμα. Η Πραγματικότητα όμως, ήταν πολύ Χειρότερη… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2016

Αρχικά Νόμιζαν ότι πρόκειται για Φάντασμα. Η Πραγματικότητα όμως, ήταν πολύ Χειρότερη…

  Αρχικά Νόμιζαν ότι πρόκειται για Φάντασμα. Η Πραγματικότητα όμως, ήταν πολύ Χειρότερη…

Ο αστυνομικός Mark Holste από τη Φλόριντα δε θα ξεχάσει ποτέ την κλήση που έλαβε στις 13 Ιουλίου του 2005. Ένας άντρας ανέφερε ότι είδε ένα μυστηριώδες, χλωμό κοριτσάκι στο παράθυρο του γείτονα.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι κατοικούνταν εδώ και 3 χρόνια, αλλά δεν υπήρχαν σημάδια παιδιών – ούτε στην αυλή ούτε πουθενά.


Ο γείτονας ανησυχούσε μήπως επρόκειτο για περίπτωση κακοποίησης ανηλίκου, κι έτσι ο αστυνομικός ξεκίνησε αμέσως την έρευνα.


Ο αστυνομικός χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν ήταν προετοιμασμένος για το θέαμα που αντίκρισε: ακαθαρσίες από ζώα στο πάτωμα, παλιά φαγητά, σκουπίδια, ιστοί αράχνης και πολλές κατσαρίδες.


Αλλά το χειρότερο, όπως αναφέρει ο Holste, ήταν το παιδί που βρέθηκε μέσα: ένα 6χρονο κοριτσάκι πεινασμένο και γυμνό, εκτός από μία πάνα που φορούσε, καθόταν περιτριγυρισμένο από σκουπίδια.


«Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα. Άνοιξε το στόμα της και μετά σύρθηκε σαν κάβουρας στη γωνία, μαζεύτηκε και έβαλε τα χέρια της γύρω από τα γόνατα της. Μετά άρχισε να γρυλίζει», λέει ο σοκαρισμένος αστυνομικός.


Το κοριτσάκι ονομάζεται Danielle. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο σε απελπιστική κατάσταση. Ο λόγος της και η συμπεριφορά της ήταν λες και ήταν 6 μηνών μωρό. Δεν είχε νιώσει αγάπη και στοργή από τη μητέρα της.


Η μητέρα της πήγε στη φυλακή για 26 ώρες και της έδωσαν 3 χρόνια κατ’οίκον περιορισμό. Πήραν την Danielle αμέσως από το πλάι της.


Η τύχη επιτέλους άλλαξε λίγο για την Danielle, που δεν είχε γνωρίσει τίποτα άλλο πέρα από τη μοναξιά σε όλη της τη ζωή. Αντί να καταλήξει σε κάποιο ορφανοτροφείο, την υιοθέτησε ένα ζευγάρι, η Diane και ο Bernie Lierows. Έχουν ήδη 4 γιους, αλλά πάντα ήθελαν μια κόρη. Όταν είδαν την Danielle, κατάλαβαν αμέσως ότι θέλουν να τη φροντίσουν και να γίνει μέλος της οικογένειας τους.


Η υιοθεσία της Danielle έγινε λίγες μέρες πριν τα 8α γενέθλια της. Αλλά η ζωή δεν ήταν εύκολη για την Danielle και την οικογένεια της, αφού ακόμα αντιμετωπίζει τα ψυχολογικά τραύματα του παρελθόντος.


«Έχει 7 με 8 ξεσπάσματα τη μέρα», λέει ο Bernie, ο νέος της μπαμπάς. «Και ανησυχεί πολύ για το φαγητό. Τρώει μέχρι να κάνει εμετό.»


Αυτός είναι ο λόγος που το ψυγείο τους είναι κλειδωμένο με αλυσίδα. Διαφορετικά, η Danielle το αδειάζει. Φυσικά ο λόγος είναι το παρελθόν της. Η μαμά της την άφηνε πάντα να πεινάει.


Αλλά παρά τη δύσκολη παιδική ηλικία, η Danielle τα πάει καλύτερα στο νέο της σπίτι. Είναι πλέον 15, της αρέσει το σχολείο και έχει δεθεί πολύ με τον θετό της πατέρα.


Κάθε μέρα κάνει μικρά βήματα προς την ενηλικίωση. Οι γονείς της ελπίζουν ότι μια μέρα θα είναι ανεξάρτητη και ότι θα μπορεί και να παντρευτεί. «Η Dani φέρνει τη ζωή μας πάνω κάτω. Αλλά την αγαπάμε», λένε οι γονείς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add