ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Επιφανείς οικογένειες εγκαταλείπουν με αγωνία την Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Επιφανείς οικογένειες εγκαταλείπουν με αγωνία την Ελλάδα


Mια διάχυτη αναστάστωση επικρατεί στην ελληνική κοινωνία καθώς πολίτες που είναι σε θέση να γνωρίζουν κάνουν λόγο για μετοίκηση παραδοσιακών οικογενειών της Ελλάδος στο εξωτερικό.


Και δεν ομιλούμε για την γενικευμένη επιχειρηματική απόδραση και τις μεταφορές έδρας των επιχειρήσεων οι οποίες είναι εκατοντάδες. Αυτό που σοκάρει είναι η άρον-άρον μετεγκατάσταση επιφανών οικογενειών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης-λες και κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί.
Λες και όσοι παίρνουν την απόφαση να εγκαταλείψουν την χώρα γνωρίζουν κάτι παραπάνω για τα όσα τρομακτικά θα συμβούν

Βέβαια όσοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα δεν το κάνουν σαν πρόσφυγες της Ειδομένης. Πρόκειται για ισχυρές οικογένειες που έχουν την δυνατότητα μετοίκησης καθώς και δουλειές σε ασφαλείς χώρες του εξωτερικού και κυρίως σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Μια γενικευμένη απελπισία η οποία ξεπερνά το πολιτικό και κομματικό φάσμα καθώς όσοι επιλέγουν την απόδραση δεν ελπίζουν τίποτε από τυχόν εναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ στην ηγεσία της χώρας.

-Είναι φρικτά ανίκανοι όλοι τους…,
η επωδός της κοινωνίας.
Μόνο που δεν έχουν όλοι την δυνατότητα της ασφαλούς εγκατάλειψης μιας χώρας στην οποία ακόμη και η Ιστορία έχει γυρίσει την πλάτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: