Η Αμφίπολη έγινε επιτραπέζιο παιχνίδι-Κυκλοφορεί και στο εξωτερικό! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

Η Αμφίπολη έγινε επιτραπέζιο παιχνίδι-Κυκλοφορεί και στο εξωτερικό!

Παίζεται από έναν έως τέσσερις παίκτες άνω των 10 ετών. Σκοπός τους είναι να να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα «ευρήματα» ως άλλη ... Κατερίνα Περιστέρη
Βασίστηκε σε μια ιδέα γνωστής εταιρείας παιχνιδιών. Ο σχεδιασμός των μηχανισμών ανήκει στον γκουρού του είδους, Ράϊνερ Κνίζια, ο οποίο σχεδίασε και την επιτραπέζια εκδοχή του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών». Περί ποιου ο λόγος; Μα φυσικά, περί του τύμβου Καστά της Αμφίπολης έγινε επιτραπέζιο παιχνίδι.

Οι παίκτες του καλούνται να διασώσουν τα πολύτιμα ευρήματα που απειλούνται από κατολισθήσεις στο μνημείο αναλαμβάνοντας ρόλο .... Κατερίνας Περιστέρη.
Πώς παίζεται η Αμφίπολη

Πληροφοριακά η «Αμφίπολη» παίζεται από έναν έως τέσσερις παίκτες άνω των 10 ετών, που σκοπός τους είναι να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα «ευρήματα»-πόντους, όπως αμφορείς, ψηφιδωτά και αγάλματα πριν καταστραφεί η πύλη του Τύμβου. Στο παιχνίδι δεν υπάρχει ζάρι ούτε χρονομετρητής και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Κερδίζει ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα «ευρήματα»-πόντους, κάτι που στη διεθνή ορολογία ονομάζεται set collection. 

Κυκλοφορεί και στο εξωτερικό
Το επιτραπέζιο παιχνίδι κυκλοφορεί και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις αγορές της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, των Η.Π.Α. Οπως αναφέρουν οι υπεύθυνοί του, η ανταπόκριση της ξένης αγοράς είναι ιδιαίτερα θετική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add