Πόσοι μεγαλώσατε με το Καρουζέλ; Δείτε όλα τα επεισόδια!! (Carrusel) - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Πόσοι μεγαλώσατε με το Καρουζέλ; Δείτε όλα τα επεισόδια!! (Carrusel)
Το Καρουζέλ είναι μία μεξικάνικη τηλενουβέλλα παραγωγή της Televisa που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην μεξικάνικη τηλεόραση το 1989 και λίγα χρόνια μετά στην Ελλάδα μέσα από τις συχνότητες τις ΕΤ2 και ΕΤ1. Η σειρά είναι περισσότερο προσιτή για τα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της είναι μικρά παιδάκια που πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό.


Πλοκή
Βασικό ρόλο στην σειρά παίζει η δεσποινίς Χιμένα που είναι μία καλή και ευγενική γυναίκα που αποφασίζει να διδάξει στο δημοτικό σχολείο ονόματι "Primaria Mundial" όπου φοιτούν παιδιά που θεωρούν το σχολείο μεγάλη αγγαρεία. Όταν όμως η δεσποινίς Χιμένα αρχίζει να διδάσκει τα παιδιά αρχίζουν να την συμπαθούν τόσο μέχρι που την αισθάνονται σαν δεύτερη μητέρα τους όπως και το σχολείο γίνεται για αυτά το δεύτερο σπίτι τους. Από εκεί και πέρα η δεσποινίς Χιμένα παίρνει μέρος στις περιπέτειες των παιδιών και τους μαθαίνει το νόημα της ζωής.
Σε κάποια επεισόδια η δεσποινίς Χιμένα παθαίνει ένα ατύχημα που την εμποδίζει από το να πάει στο σχολείο και έτσι για αρκετό καιρό τα παιδιά μένουν χωρίς δασκάλα. Έρχεται όμως η στιγμή που φέρνουν στα παιδιά καινούργια δασκάλα με το όνομα Σουζάνα όμως τα παιδιά δεν την θέλουν γιατί αγαπούν την δεσποινίδα Χιμένα. Μετά από καιρό όμως την συμπαθούν και αισθάνονται μεγάλη την απώλεια της όταν φεύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: