Η ΘΕΣγάλα κάνει ντεμπούτο σε τρία σημεία στην Αττική - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

Η ΘΕΣγάλα κάνει ντεμπούτο σε τρία σημεία στην Αττική


Σε τρία σημεία αρχικά αναμένεται από την Τετάρτη να ξεκινήσει η διάθεση φρέσκου γάλακτος από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα (Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας – ΘΕΣγάλα).

Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο, στο Περιστέρι και στο Χαλάνδρι θα μπορούν οι καταναλωτές του Λεκανοπεδίου να προμηθεύονται γάλα. Σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός είναι για δημιουργία 10 σημείων μέχρι το Πάσχα.

Σήμερα υπάρχουν 16 αυτόματοι πωλητές φρέσκου γάλακτος στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη όπου ο Συνεταιρισμός προωθεί πέρα από το γάλα και κοινό αγελαδινό τυρί, λευκό και κίτρινο, καθώς και σοκολατούχο γάλα.

Ο Συνεταιρισμός που έχει φέρει επανάσταση στη διακίνηση γάλακτος κι έχει κατακτήσει σημαντικά μερίδια αγοράς στις περιοχές που κινείται λόγω της ανταγωνιστικής τιμής παράγει στο συνεταιριστικό εργοστάσιο της Λαμίας το προϊόν, ωστόσο άμεσα αναμένεται η εκκίνηση λειτουργίας νέας μονάδας στη Λάρισα.

Σήμερα από την παραγωγή του Συνεταιρισμού διατίθεται περίπου το 20% ι στη λιανική πώληση μέσω των αυτόματων πωλητών και το υπόλοιπο περίπου 80% διοχετεύεται κυρίως σε δύο μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες, τη ΦΑΓΕ και τη Friesland, καθώς και σε μικρότερες μονάδες, στο Ιδρυμα Τοσίτσα και στο συνεταιρισμό της Λαμίας. Γ.Α.

Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add