Ποιος είναι ο δικός σου τυχερός αριθμός; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Ποιος είναι ο δικός σου τυχερός αριθμός;

Νία Θεοφανίδου


Υπολόγισε τον τυχερό σου αριθμό και χρησιμοποίησέ τον για εύνοια και ευημερία σε όλους τους τομείς


Καθημερινά, και ειδικά στην εποχή μας, έρχεσαι σε επαφή με πλήθος αριθμών, εντελώς απαραίτητων στις συναλλαγές και τη δράση μας. Πρέπει να θυμάσαι ή να έχεις κάπου καταχωρημένα, το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ, τα PIN, αριθμούς λογαριασμών, κωδικών, συναγερμών κ.λπ. Επίσης, η ώρα που περνάει ή το ξυπνητήρι που χτυπάει μας φέρνουν σε επαφή με αριθμούς, συχνά επαναλαμβανόμενους, που μερικές φορές μας προβληματίζουν.

Όμως, το παρόν άρθρο δεν ασχολείται με κανέναν από τους συνηθισμένους αριθμούς που έρχονται και παρέρχονται στην καθημερινότητά σου, αλλά με ένα μοναδικό τυχερό αριθμό που τον αποκτάς, ευθύς μόλις αποκτήσεις το βαφτιστικό σου όνομα. Ο αριθμός που προκύπτει από τη δόνηση του βαπτιστικού ονόματος παραμένει αναλλοίωτος μέχρι το τέλος της ζωής.
Αυτός είναι και ο τυχερός «χρηματικός» σου αριθμός. Για να τον βρεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πλήρες βαφτιστικό όνομα, όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως, και όχι το υποκοριστικό.

Για τον υπολογισμό του τυχερού «χρηματικού» αριθμού υπάρχουν δύο μέθοδοι:

Και για τις δύο μεθόδους χρησιμοποιούμε το αριθμητικό αλφάβητο για να υπολογίσουμε τις αντιστοιχίες κάθε γράμματος:

Α, Ι, Ρ = 1
Β, Κ, Σ = 2
Γ, Λ, Τ = 3
Δ, Μ, Υ = 4
Ε, Ν, Φ = 5
Ξ, Χ =6
Ζ, Ο, Ψ =7
Η, Π, Ω = 8
Θ = 9

Ας πάρουμε για παράδειγμα το όνομα ΕΙΡΗΝΗ

1η μέθοδος

Γράφουμε το όνομα με κεφαλαία γράμματα, αφήνοντας περιθώριο ανάμεσα τους, και στη συνέχεια γράφουμε το αριθμητικό ισοδύναμο κάθε γράμματος και τα προσθέτουμε. Ο μονοψήφιος αριθμός που προκύπτει από την άθροιση είναι ο τυχερός αριθμός του ατόμου.

Ε Ι Ρ Η Ν Η
5+1+1+8+5+8 = 28
2+8 = 10
1+0 = 1
Ο τυχερός «χρηματικός» αριθμός της Ειρήνης είναι το 1.

2η μέθοδος


Η πυραμίδα

Η διαδικασία που ακολουθούμε σε αυτή τη μέθοδο είναι η εξής:
Γράφουμε το όνομα με κεφαλαία γράμματα, αφήνοντας περιθώριο ανάμεσα τους και κάτω από κάθε γράμμα γράφουμε τον αριθμό που του αντιστοιχεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε δύο-δύο τους αριθμούς κάθε σειράς μέχρι να καταλήξουμε σ' έναν αριθμό.

Ε Ι Ρ Η Ν Η
5 1 1 8 5 8
6 2 9 4 4
8 2 4 8
1 6 3
7 9
1 6
7
Ο τυχερός «χρηματικός» αριθμός της Ειρήνης, σύμφωνα με τη μέθοδο της πυραμίδας, είναι το 7.

Αν με ρωτήσεις ποια μέθοδο θεωρώ πιο αξιόπιστη θα πρότεινα τη δεύτερη.

Ο αριθμός που προκύπτει από το βαπτιστικό όνομα είναι ένας τυχερός αριθμός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για οποιοδήποτε σκοπό και ειδικά στα τυχερά παιχνίδια.

Οι χρήσεις του τυχερού αριθμού είναι ατελείωτες: Ο αριθμός αυτός είναι ένας δυνατός αριθμός, αν μάλιστα επαναλαμβάνεται, η δύναμη του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Χρησιμοποιησέ τον στις ημέρες της εβδομάδας που έχουν τον ίδιο αριθμό, στους μήνες του έτους, στο ίδιο το έτος ή σε οποιαδήποτε καθημερινή σας δραστηριότητα.

Αν ο τυχερός σου αριθμός είναι π.χ το 3 οι τυχερές σου ημέρες είναι στις 3, 12 και 21 κάθε μήνα. Οι τυχεροί μήνες είναι ο Μάρτιος και ο Δεκέμβριος (12, 1+2=3).
Ισχύει και για τις χρονιές που έχουν άθροισμα 3.

Για ν' αυξήσεις την τύχη σου στο έπακρο συνδύασε μέρα και μήνα. Στην περίπτωση που αναφέρουμε είναι η 3η Μαρτίου.

Καλή επιτυχία!


Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: