Συγκλονίζει ο Βασίλης Κούκουρας για τον ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ του Νατάσας Μανίσαλη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2016

Συγκλονίζει ο Βασίλης Κούκουρας για τον ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ του Νατάσας Μανίσαλη


Συμπρωταγωνίστησαν στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Eμείς και εμείς»

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει έναν κόμπο στο στομάχι όταν ακούει για το θάνατο ενός ανθρώπου που έφυγε νωρίς. Ούτε κανείς μένει ασυγκίνητος όταν ένας άνθρωπος φεύγει νικημένος από τον καρκίνο, αυτή την παλιοαρρώστια που ύπουλα λιώνει και εκείνους που είναι…σίδερα!

Το πένθος στον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο λοιπόν για τον χαμό της Νατάσας Μανίσαλη δε μπορεί να μην είναι βαρύ, δε μπορεί να μη θυμώσεις με τον χάρο. Που να βρουν παρηγοριά οι συγγενείς , σε ποιο ώμο να γείρουν οι φίλοι για να αλαφρύνουν τον πόνο τους; Η Νατάσα Μανίσαλη δεν ήταν μόνο μια καλή ηθοποιός, μια φίλη που έτρεχε για όλους όσους αγαπούσε, ήταν που είχε κέφι για τη ζωή, ήταν η ίδια…ζωή!

«Είναι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς»

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας, συμπρωταγωνίστησε μαζί της στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία «Εμείς κι εμείς». Την ήξερε καλά τη Νατάσα, όχι μόνο μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι, αλλά ήταν και φίλοι. Δεν ήθελε να μιλήσει για εκείνη αρχικά.

«Είναι βαρύ το κλίμα» είπε στο star.gr. «Ούτε θέλω να λέμε τι καλό παιδί είναι ο ένας και ο άλλος όταν πεθαίνουν». Τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι στις προθέσεις μας να κάνουμε αγιογραφία, άλλωστε αυτό δε θα άρεσε ούτε στην ίδια. Σε εκείνη που είχε τόσο ρηξικέλευθο και ενίοτε φαρμακερό χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Αυτό είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τον Βασίλη Κούκουρα και μας λέει «είχα συνεργαστεί μια χαρά με τη Νατάσα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε έξω. Το χιούμορ της ήταν δείγμα μεγαλοπρέπειας , ευφυίας και ταλέντου, τα είχε όλα αυτά η Νατάσα. Είναι κρίμα να φεύγουν οι άνθρωποι τόσο νωρίς και με αυτές τις συνθήκες. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπούσε. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και φωτεινή στη σκηνή. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» μας λέει και εμείς φυσικά το σεβόμαστε. Τι άλλο να σου πει ένας άνθρωπος που πενθεί για το χαμό ενός ανθρώπου που αγαπούσε;

Της Ισμήνης Λέντζου

Δεν υπάρχουν σχόλια: