Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους επειδή γεννήθηκε με ρυτίδες! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2016

Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους επειδή γεννήθηκε με ρυτίδες!

Αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα ήρθε ένα κοριτσάκι στην Ινδία ήδη από τη στιγμή που γεννήθηκε, όταν οι γονείς του το εγκατέλειψαν εξαιτίας της ρυτιδιασμένης του όψης. Το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα στον 7ο μήνα με μια γενετική δυσμορφία στο πρόσωπο, η οποία το κάνει να μοιάζει με γυναίκα στην ηλικία των 60 ετών!
Αμέσως μόλις οι γονείς διαπίστωσαν το πρόβλημα εγκατέλειψαν τη νεογέννητη μικρούλα, όμως ο 50χρονος παππούς της ανέλαβε να την φροντίζει επί δύο εβδομάδες, μέχρι να μπορέσει να την μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο στη Maharashtra στη δυτική Ινδία, εκεί όπου οι γιατροί υπολόγισαν το βάρος της μόλις στα 800 γραμμάρια! Ο τρυφερός παππούς που διένυσε 138 χιλιόμετρα για να σώσει τη ζωή της εγγονής του, αναφέρει: "Είμαι ευγνώμων στο νοσοκομείο που παρείχε δωρεάν ιατρική φροντίδα στην εγγονή μου. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό ότι ακόμα και οι γονείς της την απέρριψαν, αλλά εγώ θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω".


Οι παιδίατροι στο νοσοκομείο διέγνωσαν ότι η περίεργη υφή του δέρματος της μικρής οφείλεται κατά πάσα πιθανότατα σε ενδομήτρια καθυστέρηση ανάπτυξης σε συνδυασμό με μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Την ίδια ώρα τα ινδικά μέσα ενημέρωσης καταγγέλλουν ότι η 25χρονη μητέρα της αρνήθηκε επιμόνως να ταΐσει το παιδί αμέσως μετά τον τοκετό, ενώ ούτε εκείνη ούτε ο πατέρας του μωρού δεν το έχουν επισκεφθεί ούτε μία φορά στο νοσοκομείο.

"Η μόνη μου ελπίδα είναι να γίνει καλά και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Θα προσπαθήσω να πείσω τους γονείς της να την δεχθούν, αλλά αν αυτοί εξακολουθήσουν να αρνούνται, θα τη μεγαλώσω μόνος μου. Δεν φταίει αυτή που γεννήθηκε διαφορετική και δεν θα την πετάξω εξαιτίας αυτής της ασθένειας", είναι τα συγκινητικά λόγια του παππού της μικρούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add