«Εσείς το φάγατε το παιδί μου. Εξαιτίας τους είσαι μέσα στο φέρετρο Παντελή μου…» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

«Εσείς το φάγατε το παιδί μου. Εξαιτίας τους είσαι μέσα στο φέρετρο Παντελή μου…»

Γράφει ο Α.
Να ακούς την χαροκαμένη μάνα να ουρλιάζει πάνω από το φέρετρο του παιδιού της και να κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργούς κάποιους ανθρώπους, που θέλουν να λέγονται παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και μουσικοστιχουργοί είναι σκληρό. Η κα Αθηνά σήμερα, μέσα από τον Ιερό Ναό του…
Αγ. Σπυρίδωνα «αποκάλυψε» μπροστά σε χιλιάδες κόσμο ποιοι σκότωσαν τον Παντελή.

Με αφορμή το κομμάτι που αναφέρεται στα Κατεχόμενα, στην εκπομπή της η Σκορδά την περασμένη Τρίτη, παρέα με τον Άρη Καβατζίκη έβγαλαν ένα εμετικό παραλήρημα δίχως προηγούμενο. Παρέα σε αυτό το παραλήρημα και μέσω κοινωνικού δικτύου έκανε και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε στα βίντεο τι ακριβώς έγινε και ποιο κάτω θα σας αναλύσω και τους τρεις, έναν έναν ξεχωριστά:

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι τρεις που τα έβαλαν με τον Παντελή λίγες ώρες πριν χάσει την ζωή του; Πηγη : tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Φαίη Σκορδά
Η Φαίη ξεκίνησε από εκπομπές στην Θεσσαλονίκη. Συνάδελφοί της κατά καιρούς έλεγαν ότι την έκραζαν για να κοντά στενά σορτσάκια που φορούσε, που δεν ήξερε να περπατάει και που δεν το είχε στο μπλα μπλα. Κοινώς, την έλεγαν ως μια άμπαλη παρουσιάστρια, που με «μαεστρία» κατάφερε να διεισδύσει στα Αθηναϊκά ΜΜΕ με πρώτο σταθμό τον Alter. Κατόπιν, ο γάμος της με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα και το low profile που υιοθέτησε μετά τον γάμο, έκαναν να ξεχαστούν σκανδαλώδης «φήμες» (με αποδείξεις) που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Περασμένα ξεχασμένα για όλους μας. Άλλωστε η Φαίη Σκορδά είναι σύζυγος και μανούλα τώρα. Ποιος ασχολείται με το παρελθόν;

Άρης Καβατζίκης
Δημοσιογράφος, Βορειοελλαδίτης και αυτός (από τις Σέρρες) γνωστός για τα πικρόχολα σχόλια αλλά και τις άκυρες κριτικές του κατά το παρελθόν σε ότι τον «ενοχλεί» σύμφωνα με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Πέρυσι δυο μόλις 24ωρα αφού μπήκε το 2015, έχασε εντελώς αναπάντεχα τον αδερφό του σε ηλικία 47 ετών από ανακοπή. Αυτό μάλλον δεν τον έκανε καλύτερο άνθρωπο, παρά έμεινε στις θεωρίες. Τραγικός και δεν θα συνεργαζόμουν για κανέναν λόγο μαζί του, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Γιώργος Θεοφάνους
Στα 22 μου, όταν βρέθηκα στην Κύπρο, οι συντοπίτες του και συνάδελφοί του, τον αποκαλούσαν «αρχηγό». Είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο να αναδεικνύει νέα ταλέντα, συνήθως αγόρια με… θηλυκές συμπεριφορές όμως. Ήταν από τότε, συνδετικός κρίκος με άλλους «αρχηγούς» της Αθήνας. Τώρα τι εννοούσαν οι… ποιητές, αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει. Εμένα πάντως δεν με ενδιέφερε ποτέ τι κάνει ο καθένας στα… πάρτι του!

Που καταλήγουμε; Έχει δίκιο η χαροκαμένη μητέρα;
Νομίζω πως ναι. Τρεις ιδιαίτερες προσωπικότητες έπιασαν από τα μαλλιά τον αγαπητό σε όλο τον κόσμο Παντελή και τον στρίμωξαν σε μια γωνιά. Να τονίσω πως προς τιμήν του ο Θέμης Γεωργαντάς τα έχωνε στον Καβατζίκη το πρωί της Τρίτης, φανερά ενοχλημένος με τα όσα ξεστόμιζε το στόμα του.

Δείτε μετά την μεσημεριανή αποκάλυψη που έκανε το tromaktiko τι γίνεται στον προσωπικό λογαριασμό της Φαίης Σκορδά από σχόλια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add