Καταρρίπτεται: Αυγό δεινοσαύρου 200 εκατ. ετών εκκολάφθηκε σε μουσείο του Βερολίνου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Καταρρίπτεται: Αυγό δεινοσαύρου 200 εκατ. ετών εκκολάφθηκε σε μουσείο του Βερολίνου.


Και αυτή τη φορά τα ιστολόγια επέλεξαν να τιμήσουν τη γνωστή σατιρική ιστοσελίδα world news daily report, ας δούμε τι λέει το άρθρο.


Μια δυσλειτουργία με το σύστημα θέρμανσης του Μουσείου für Naturkunde ( ή Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ) είχε κάποιες απρόβλεπτες συνέπειες ,οπως για ενα αυγό Gasosaurus που χρονολογείται από το Ιουρασική περίοδο η οποία έληξε για το ίδιο με την εκκόλαψη του , 
γεννώντας το πρώτο δεινόσαυρο που βλεπει το φως της ημέρας σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρόνια.
Το αυγό, το οποίο πίστευαν πως ήταν απολιθωμένο, διατηρήθηκε σε μια μικρή αποθήκη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο λεβητοστάσιο . Όταν το σύστημα άρχισε να υπερθερμενεται πριν από μερικές εβδομάδες, φαίνεται πως με εναν εκπληκτικό τρόπο ξεκίνησε και τη διαδικασία επώασης του, με αποτέλεσμα το αυγό να εκκολαφθει .
« Πρόκειται για μια απίστευτη ευκαιρία για την επιστήμη » , εξηγεί Gunther Warburg , παλαιοβιολόγος στο μουσείο . « Ο Gasosaurus έχει χαρακτηριστεί ως ένας σαρκοφάγος δεινόσαυρος tetanuran της οικογένειας θηριοποδων που προέρχονται από την Κίνα .

Θα παράμενε ένα μυστήριο , διότι το μόνο που ειχαμε προς μελετη ήταν λίγα ερείπια . Αλλά τώρα έχουμε ένα ολοζωντανο ! Νιώθω σαν να είμαι στο Τζουράσικ Παρκ την ταινία ! » Εξηγεί ο ειδικός , φανερά ενθουσιασμενος .
Το δείγμα έχει ήδη μεταφερθεί στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου, όπου μπορεί να μελετηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον . Μερικά γεγονότα έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί σχετικά με το πλάσμα, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και του βάρους που είναι , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς (πάντα και σε ολα) 41 εκατοστά ύψος, με βάρος 11 κιλά .

Το είδαμε fifo.blogy.gr, iokh.gr

To άρθρο αυτό το είχε δημοσιεύσει πριν δύο χρόνια (20 Φεβρουαρίου 2014) η σατιρική ιστοσελίδα world news daily report.

Ο σατιρικός χαρακτήρας της ιστοσελίδας φαίνεται και στις πληροφορίες της ιστοσελίδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: