H μουσική βιομηχανία γιορτάζει την παιδική κακοποίηση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

H μουσική βιομηχανία γιορτάζει την παιδική κακοποίηση

Για άλλη μια φορά μέσα από τα τραγούδια και τα βίντεο κλιπς που έρχονται από τη δυτική μουσική βιομηχανία προβάλλεται ότι βρωμερότερο θα μπορούσε να διανοηθεί η ανθρώπινη φύση. Η κακοποίηση των παιδιών.
Χρησιμοποιούν την περσόνα του θεάματος Miley Cyrus, να τραγουδάει ένα υποτίθεται τραγούδι, που επιτίθεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ξεκάθαρα γιορτάζει, ομαλοποιεί και ευτελίζει την σεξουαλικοποίηση των παιδιών.
Όλο αυτό το τερατούργημα δεν είναι τίποτα λιγότερο, από την απόλυτη φαντασίωση ενός παιδοβιαστή. Βλέποντας το βίντεο (που πραγματικά δεν χρειάζεται να το δούμε) είναι απλά αποκρουστικό – ειδικά όταν κάποιος θεωρεί «τη βιομηχανία της Miley » ανερχόμενη.
Στο βίντεο, η Miley Cyrus παίζει το ρόλο ενός μωρού, το οποίο δίνει στο τραγούδι μια ανατριχιαστική νέα διάσταση. Ουσιαστικά βλέπουμε ένα μωρό να μιλάει σε έναν άντρα λέγοντας του πρόστυχες εκφράσεις και παίρνοντας πρόστυχες στάσεις.

Πρόκειται για μια μετατροπή της αθωότητας των παιδιών σε σεξουαλικό πάθος. Γνωρίζοντας ότι η παιδοφιλία είναι αχαλίνωτη στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, και ότι τα παιδιά αστέρια, όπως η Miley, συνήθως κακοποιούνται, αυτό το βίντεο γιορτάζει την αρρώστια του μυαλού και τη διαστροφή της απόκρυφης ελίτ. (prisonplanet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: