Ποια ζώδια ευνοούνται τη νέα χρονιά και ποια όχι - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Ποια ζώδια ευνοούνται τη νέα χρονιά και ποια όχι

Γενικές προβλέψεις Κριός 2016:

Το 2016 έρχεται να μετριάσει κάπως την πίεση που αισθάνεσαι, αγαπητέ Κριέ, ιδιαίτερα από τις αρχές του έτους μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, που ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο, δίνοντας σου ευκαιρίες, παρασύροντάς σε εποικοδομητικές αλλαγές και δημιουργώντας γύρω σου ευτυχείς συμπτώσεις για να δραστηριοποιηθείς. Μέχρι τότε, μπορείς να αξιοποιήσεις την κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί με όλους τους τρόπους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάλιστα, τον Απρίλιο που θα κινείται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η εύνοια που θα λάβεις θα είναι πολύτιμη.

Γενικές προβλέψεις Ταύρος 2016:

Χωρίς στρες θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του 2016 για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Απαλλαγμένος από το άγχος και με όλη την απαιτούμενη ενέργεια που θα σου χαρίσει ο Δίας στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πετύχεις τους περισσότερους από τους στόχους σου. Οι προτεραιότητες σου τώρα αλλάζουν. Από εκεί που ψηλά στην πυραμίδα ήταν τα οικονομικά σου, τώρα θα αρχίσεις να δίνεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία και στο πνεύμα σου, και η αλήθεια είναι ότι το είχες ανάγκη, καθώς είναι κάτι που σε ανανεώνει.

Γενικές προβλέψεις Δίδυμος 2016:

Αυτοεκτίμηση, ανανωςη και πείσμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του 2016 για εσένα αγαπητέ Δίδυμε. Ο Δίας στην Παρθένο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και ο Κρόνος στον Τοξότη για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σου χαρίζουν την αυτοπεποίθηση που σε βοηθάει σημαντικά να πετύχεις τους στόχους σου, με αποτέλεσμα στο τέλος του χρόνου το σκηνικό να είναι πολύ διαφορετικό παντού, στα ερωτικά, στα επαγγελματικά, στους ανθρώπους που θα έχεις γύρω σου, αλλά και στην ενέργεια σου.

Γενικές προβλέψεις Καρκίνος 2016:

Το τέλος του 2015 έφερε αρκετές αλλαγές, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικογενειακή σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, με αποτέλεσμα πλέον να έχεις ξεκαθαρίσει το πώς πρέπει να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Με τον ερχομό του 2016, το κλίμα είναι γενικά ρευστό και αυτό δεν εξαρτάται από εσένα. Δεν είναι διόλου απίθανο βέβαια, στις επιθυμίες ή και τις φιλοδοξίες σου να παρεμβαίνουν και εξωτερικοί παράγοντες, που μπορεί να σε κάνουν ανυπόμονο και διεκδικητικό, προκειμένου να ξέρεις πού βαδίζεις. Ωστόσο, επειδή εσύ μπορεί μεν να σχεδιάζεις, αλλά η φάση στην οποία θα βρίσκεσαι ως και τον Μάρτιο, που ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, θα διακρίνεται από μεγάλες εναλλαγές και αυξημένη ρευστότητα, καλό είναι να μετράς τις αποφάσεις, τις κινήσεις και την συμπεριφορά σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Γενικές προβλέψεις Λέων 2016:

Το 2016 είναι φυσικό να σε βρίσκει ανήσυχο και κουρασμένο, αγαπητέ Λέοντα. Δεν είναι διόλου απίθανο να έχεις δεχτεί και τόνους αχαριστίας από άτομα στα οποία πίστευες ή άτομα που είχες στηρίξει και βοηθήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν ωφελεί να σκέφτεσαι ποιος ή τι σε πλήγωσε. Αξιολόγησε την εμπειρία σου και πιο σοφός πια συνέχισε παρακάτω. Άλλωστε, ο Κρόνος από τον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 13 Αυγούστου, συχνά-πυκνά θα σε περιορίζει και θα σου θέτει δοκιμασίες.

Γενικές προβλέψεις Παρθένος 2016:

Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει ο Δίας στο ζώδιό σου μέχρι τον Σεπτέμβριο, αγαπητέ Παρθένε. Θα σε βοηθήσει σημαντικά ή ακόμη και θα σε αναγκάσει για το καλό σου να δημιουργήσεις νέες βάσεις, για να στηρίξεις τις δραστηριότητές σου. Βασικός ρυθμιστής για να το καταφέρεις αυτό εκτός από τον Δία, θα είναι και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου, ο οποίος με την σειρά του θα επηρεάσει τις σχέσεις σου σε επίπεδο αισθηματικής και επαγγελματικής συνεργασίας. Στο σύνολο της χρονιάς αυτής θα νιώθεις έντονα την ανάγκη για μια επιτυχημένη συμβίωση ή συνεργασία με στόχο την ασφάλεια.

Γενικές προβλέψεις Ζυγός 2016:

Η αρχή του 2016 ίσως είναι λίγο πιεστική για εσένα, φίλε Ζυγέ, και μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οι σχέσεις σου θα είναι κάπως μπερδεμένες και πολύ συχνά θα απαιτούν από εσένα να τις ξεκαθαρίσεις. Θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ προτού πράξεις το οτιδήποτε και ιδιαίτερα τις συμπεριφορές σου σε οικείους και μη, γιατί ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όλα θα είναι υπ’ ατμόν.

Γενικές προβλέψεις Σκορπιός 2016:

Το 2016 έχει καθοριστική σημασία για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, η περίοδος είναι μαχητική, αλλά και λυτρωτική. Ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιό σου (από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου και από τις 27 Μαΐου μέχρι 2 Αυγούστου), ρυθμίζει τα πράγματα στις σχέσεις σου, αισθηματικές και κοινωνικές. Ο κυβερνήτης Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου (σε ανάδρομη πορεία από τις 18 Απριλίου μέχρι 26 Σεπτεμβρίου) θα σου δίνει πάντα μια διέξοδο και ένα νέο νόημα στη ζωή σου, ό,τι και αν συμβαίνει.

Γενικές προβλέψεις Τοξότης 2016:

Το 2016 χαρακτηρίζεται από μια σειρά αλλαγών και ανανεώσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η χρονιά αυτή θα τονίσει πολύ τη δημιουργικότητά σου και παρά τις δυσκολίες της εποχής, θα σε βοηθήσει να έχεις κέρδη και να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Ο κυβερνήτης σου Δίας στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου, θα ενισχύσει το παράγοντα της τύχης και θα σε ωθήσει να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου με εργατικότητα ή να κάνεις σημαντικές επενδύσεις για το μέλλον.

Γενικές προβλέψεις Αιγόκερως 2016:

Επαναπροσδιορισμός των στόχων σου, απομάκρυνση από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που, όπως έδειξε καλά το 2015, δεν μπορούν πια να συμβαδίσουν με εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και δεν έχουν πλέον τίποτα να σου δώσουν: Αυτά ισχύουν περισσότερο για το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά, οπότε κάνε υπομονή.

Γενικές προβλέψεις Υδροχόος 2016:

Αγαπητέ Υδροχόε, το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις με τον ερχομό του 2016, θα είναι να μην βάλεις τις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι ότι η φυσική σου κλίση είναι να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή να δίνεις προτεραιότητα στους άλλους, όμως πλέον αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Γενικές προβλέψεις Ιχθείς 2016:

Το 2016 ανοίγει για εσένα ενδιαφέρουσες προοπτικές, αγαπητέ Ιχθύ. Πρωταρχική, όμως, δουλειά σου είναι να μην αφήσεις τα άγχη των περασμένων χρόνων να σε επηρεάζουν στην καθημερινότητα σου. Με τον Δία να κινείται στην Παρθένο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, όλοι οι τομείς της ζωής σου θα οδεύουν προς το καλύτερο ή τουλάχιστον δεν θα αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να εκτεθείς. Αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πρόοδό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add