Ζώδια και καριέρα -Τα ιδανικά επαγγέλματα με βάση το ωροσκόπιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Ζώδια και καριέρα -Τα ιδανικά επαγγέλματα με βάση το ωροσκόπιο

Μπορεί πολλοί να μην «πιστεύουν» στα ζώδια, ωστόσο, οι περισσότεροι ρίχνουν μια ματιά στις προβλέψεις που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες περιοδικών.

Πέρα από την ανάλυση του χαρακτήρας σας με βάση το ζώδιο, τους οίκους, τους πλανήτες και τους ανάδρομους κατά τη γέννησή σας, το ωροσκόπιό σας μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το ποια καριέρα θα ήταν ιδανική να ακολουθήσετε.

Κριός

Οι γεννημένοι ηγέτες δεν θα μπορούσαν να κάνουν μια δουλειά που δεν έχει ανταγωνισμό ή κάποια που να έχει και σωματική δραστηριότητα. Μην φοβάστε ακόμα και αν ξεκινήσετε από το μηδέν, έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε αρκετά γρήγορα. Σας αρέσει να έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο και να κάνετε το καλύτερο δυνατό. Ιδανικές δουλειές για εσάς: personal trainer, αθλητής, σε αθλητική εταιρία ή διευθυντής σε κάποια επιχείρηση.

Ταύρος

Γειωμένοι και πρακτικοί, οι Ταύροι δουλεύουν σκληρά και αφοσιώνονται με ό,τι καταπιαστούν. Αν και πεισματάρηδες, θα πρέπει να διαλέγουν τις μάχες που θα δουν στην εργασία τους. Ιδανικές δουλειές: Σε κάτι που σχετίζεται με το φαγητό ή σχετίζεται με την πολυτέλεια, ο τραπεζικός και χρηματοοικονομικός τομέας είναι επίσης ιδανικός.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ευδοκιμούν σε γρήγορο ρυθμό, κινούνται με ταχύτητα, σε περίπτωση που τους δοθεί μια σειρά εργασιών. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσουν είναι να μην βρεθούν σε μια δουλειά με κουραστικό εργασιακό περιβάλλον και θα είναι ευχαριστημένοι. Ιδανικές δουλειές: Κάτι που απαιτεί μετάδοση πληροφοριών, ενώ ο δρόμος της διδασκαλίας είναι γι' αυτούς ανοιχτός. Είναι πνευματικά δραστήριοι και αγαπούν να επεξεργάζονται πολλά και διαφορετικά δεδομένα.

Καρκίνος

Οι παραδοσιακοί του ζωδιακού θέλουν να δώσουν το παράδειγμα της ευθύνης. Είναι εξ' ορισμού φύλακες και οποιαδήποτε εργασία που παρέχει συμβουλές είναι κατάλληλη γι' αυτούς. Δεν τα πάνε καλά σε μια δουλειά που δεν έχουν απτά αποτελέσματα ή δεν φαίνεται η διαφορά. Ιδανικές δουλειές: Σε οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά, όπως νταντάδες ή κοινωνικοί λειτουργοί. Δικηγόροι και στελέχη σε κάτι σχετικό με την υγεία και την ευεξία.

Λέων

Αγάπη για έκθεση και προσοχή, θέλουν να εμπνέουν τους άλλους για το καλύτερο. Η διδασκαλία και η πολιτική είναι το φόρτε τους, καθώς κερδίζει τα «φώτα» μιας ομάδας. Οι λέοντες έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση και κερδίζουν τους άλλους με την γοητεία τους. Ιδανικές δουλειές: Δάσκαλοι και πολιτικοί, όπως σημειώθηκε και πιο πάνω, ή κάτι που έχει σχέση με την ψυχαγωγία, όπως ηθοποιοί και μουσικοί. Επίσης, μια θέση συμβούλου ή διευθυντή δεν είναι μακριά από τα λιοντάρια.

Παρθένος


Ο πάντα τελειομανής Παρθένος είναι στην υπηρεσία των άλλων. Είναι συμπονετικοί και διακριτικοί, ενώ την ίδια στιγμή έχουν πρακτικό νου. Ασκουν σκληρή κριτική στον εαυτό τους, κάτι που τους κάνει τέλειους εργαζόμενους. Ιδανικές δουλειές: Η καλή τους μνήμη και η τελειομανία τους καθιστά ικανούς να χειριστούν μεγάλο όγκο πληροφοριών. Επιπλέον, μπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες φροντίδας, ως θεραπευτές ή σε κάποιο πόστο ερευνών ή στατιστικών. Μεταφραστής και ντετέκτιβ είναι επίσης δουλειές που τους ταιριάζουν.

Ζυγός

Κοινωνικοί και ικανοί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού και αυτό είναι το ατού τους μέσα και έξω από το γραφείο. Το σύμβολό τους, η ζυγαριά, αποτυπώνει την ικανότητά τους να ακούν και να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους. Ιδανικές δουλειές: Διπλωμάτες, δικαστές, ταξιδιωτικοί πράκτορες ή μεσίτες. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη φιλοξενία ή τον χώρο της επικοινωνίας.

Σκορπιός

Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό τόσο καλά όσο οι Σκορπιοί και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Μπορείτε να «ανθίσετε» σε κάτι που σχετίζεται με απόρρητα έγγραφα ή την έρευνα. Ιδανικές δουλειές: Μυστικός πράκτορας, εργασία στον τομέα διαχείρισης πόρων, χειρουργοί ή φαρμακοποιοί ή ακόμα και σε οικονομικές υπηρεσίες.

Τοξότης

Καλοί συνομιλητές, ανυψώνουν το ηθικό των συναδέλφων τους, ενώ λειτουργούν ως παίκτες ομάδας. Μπορούμε να πούμε πως είναι ικανοί να εργαστούν σε κάθε δουλειά, ενώ τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν.. Ιδανικές δουλειές: Στην τουριστική βιομηχανία, εκπαιδευτικοί ή σε κάποια ΜΚΟ.

Αιγόκεροι

Σοβαροί, ρεαλιστικοί και οργανωτικοί, αλλά σίγουρα όχι βαρετοί. Εχουν το χάρισμα και τον ενθουσιασμό να ηγηθούν μιας ομάδας. Δουλεύουν σκληρά, έχουν φιλοδοξίες και δεσμεύονται να φτάσουν στην κορυφή. Οι Αιγόκεροι είναι διαβόητοι εργασιομανείς. Ιδανικές δουλειές: Διευθυντές σε τομείς παραγωγής, μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι είναι αλήθεια πως χαρακτηρίζονται ως ελεύθερα πνεύματα. Αυτό δεν τους κάνει επιπόλαιους εργαζόμενους αλλά ανθρώπους με εκκεντρικές και πρωτότυπες ιδέες. Εργάζονται με τον δικό τους τρόπο και έχουν την ικανότητα να είναι δύο βήματα μπροστά από τους άλλους. Ιδανικές δουλειές: Σε τομείς που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία, τη φωτογραφία, τα graphic designs. Επίσης, μπορούν να «τρέξουν» την δική τους επιχείρηση, λειτουργώντας καλύτερα στο δικό τους πρόγραμμα.

Ιχθείς

Ευέλικτοι και ανθεκτικοί σε κάθε περιβάλλον. Δεν ενδιαφέρονται να επιδεικνύουν τον εαυτό τους και επιδιώκουν να κάνουν πάντα το καλύτερο. Είναι ευτυχισμένοι, όταν βρουν μια δουλειά που μπορεί να ικανοποιήσει τις ευαίσθητες πλευρές τους. Ιδανικές δουλειές: Οτιδήποτε σχετίζεται με την υγειονομικοί περίθαλψη, όπως ψυχολόγοι και νοσοκόμοι ή κάτι που εμπλέκει τις τέχνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: