Να θυμάσαι όποιος νίκησε τον εαυτό του δεν φοβάται τους άλλους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2016

Να θυμάσαι όποιος νίκησε τον εαυτό του δεν φοβάται τους άλλους

Δε μπορείς να αγαπήσεις άλλους εάν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου ούτε μπορείς να αγαπηθείς εάν δεν αγαπήσεις το «εγώ σου». Κάποιοι το θεωρούν εγωιστικό όμως εγώ δε θα το ονομάσω εγωισμό αλλά αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη σε σένα.
Πρώτα όμως, στην αρχή κάθε ημέρας να αναρωτιέσαι μέσα σου «Ποιος θέλω να είμαι;”, όχι «τι» αλλά «ποιος».

Μη σε νοιάζει τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για σένα γιατί εσύ ξέρεις πως έχεις δύναμη μέσα στην καρδιά σου την οποία πρέπει να την παίρνεις από αυτούς που πιστεύουν σε εσένα.

Μην αφήνεις κανέναν να σε αμφισβητήσει διότι μόνο εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σας, το χαρακτήρα σας, την προσπάθεια που καταβάλλατε και τα εμπόδια που νικήσατε για να φτάσετε εκεί πού είστε τώρα. 

Στη ζωή έχεις δύο επιλογές.
Μπορείς να είσαι εξαιρετικός σε ό,τι κάνεις ή να μην κάνεις τίποτα απολύτως.

Βέβαια, αυτό δε θα είναι εύκολο γιατί η ζωή είναι σκληρή και θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπος με πολλές απογοητεύσεις, πολλές αποτυχίες, πολύ πόνο.

Όμως μερικές αποτυχίες στη ζωή μας είναι αναπόφευκτές γιατί είναι αδύνατον να ζήσεις χωρίς να αποτύχεις σε κάτι, εκτός εάν ζεις τόσο προσεχτικά που τελικά ίσως να μην έχεις ζήσει καθόλου.
Στην όποια περίπτωση έχεις αποτύχει ούτως ή άλλως. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφισβητήσεις τις δυνατότητες σου όμως μην ξεχάσεις όμως από πού ξεκίνησες, τους στόχους σου, τα όνειρά σου.

Πρέπει να προστατέψεις τα όνειρά σου!

Εάν θέλεις κάτι στη ζωή σου απλά βρες τρόπους πώς θα το πετύχεις και κάνε το!
Φτιάξε από τη ζωή σου ένα όνειρο και από το όνειρο μία πραγματικότητα.

Ο κόσμος δεν είναι όλο λιακάδα και ουράνια τόξα. Είναι ένα κακό και βρώμικο μέρος και δεν τον νοιάζει πόσο σκληρός είσαι.

Θα σε γονατίσει και θα σε αφήσει για πάντα εκεί εάν το επιτρέψεις γιατί εσύ, εγώ, κανείς δε θα χτυπήσει πιο σκληρά όσο η ζωή.

Αλλά δεν έχει σημασία πόσο δυνατά χτυπάς, αλλά πόσο δυνατά μπορείς να χτυπηθείς και να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά.

Αν ξέρεις τι αξίζει, βγες έξω και πάρε αυτό που αξίζει! Αλλά πρέπει να μάθεις να αντέχεις τα χτυπήματα και όχι να επιρρίπτεις ευθύνες. Μάθε να διεκδικείς γιατί στο τέλος της ημέρας θα είσαι μόνο εσύ και ο εαυτός σου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: