Δείτε τα βίντεο που θυμίζουν τον βρώμικο ρόλο του Φίλη και την αποστολή που είχε αναλάβει απο το Μαξίμου να τελειώσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Δείτε τα βίντεο που θυμίζουν τον βρώμικο ρόλο του Φίλη και την αποστολή που είχε αναλάβει απο το Μαξίμου να τελειώσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οταν η πρόεδρος της Βουλής τιμούσε εκδηλώσεις για την γενοκτονία της Αρμενίας και αναφερόταν στην ανάγκη συστράτευσης των κοινοβουλίων του κόσμου για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών. Τότε που ο Φίλης ανέλαβε προσωπικά την εξόντωση της.


Καταγγελία Ζωής: Ο Φίλης μου είπε «θα σε τελειώσουμε» (Video)
Η διάσταση απόψεων μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και του κόμματός της, αποτυπώνεται ιδιαίτερα γλαφυρά στην κόντρα της ίδιας με την Νίκο Φίλη, η οποία οξύνεται όλο και περισσότερο.
Όπως μάλιστα κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μια από τις παρεμβάσεις της και απευθυνόμενη προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός της, τόνισε «Η συμπεριφορά σας δεν σχετίζεται με τις ηθικές αξίες αλλά με αυτό που μου είχατε πει εδώ και μήνες θα σε τελειώσουμε» κατέληξε.
Από την πλευρά του ο Νίκος Φίλης, τόνισε «Δεν θα απαντήσω στα ψεύδη και στις συκοφαντίες της. Την χαρακτηρίζουν» ενώ συμπλήρωσε « όποιος βγαίνει στα κεραμίδια ότι είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ απο τον άλλο, δεν είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add