Η Barbie έχει πλέον καμπύλες και γίνεται πρωτοσέλιδο στο Time - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Η Barbie έχει πλέον καμπύλες και γίνεται πρωτοσέλιδο στο Time


Για πρώτη φορά στα 56 χρόνια της ιστορίας της, η Barbie αποκτά καμπύλες, ή γίνεται πιο μικροκαμωμένη ή ψηλή, και γίνεται πρωτοσέλιδο στο αμερικανικό περιοδικό Time. Από τότε που πρωτοφτιάχτηκε, το Μάρτιο του 1959, η Barbie δεν ξέφυγε ποτέ από τις άριστες αλλά άπιαστες αναλογίες της. Τώρα με τη νέα σειρά των Barbie Fashionistas ξεκινάει μια νέα εποχή. 
Εκτός από την κλασική Barbie κυκλοφορούν πλέον άλλες τρεις: Η «μικροκαμωμένη» (petite), η «ψηλή» (tall) και εκείνη με «καμπύλες» (curvy).

Η ανατρεπτική αυτή αλλαγή στον τρόπο που παρουσιάζεται το γυναικείο σώμα έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό Time.


«Η Barbie είναι η αντανάκλαση του κόσμου που βλέπουν γύρω τους τα μικρά κορίτσια», εξήγησε ο Ρίτσαρντ Ντίκσον, διευθύνων σύμβουλος της Mattel, σε ανακοίνωσή του.
«Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στα κορίτσια και τους γονείς τους να δώσουμε μια πιο ευρεία αντανάκλαση της ομορφιάς», σημείωσε παράλληλα η αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Barbie Έβελιν Ματζόκο.
«Η ικανότητά της να αλλάζει παράλληλα με τον χρόνο, παραμένοντας ταυτοχρόνως πιστή στο πνεύμα της, συμβάλλει τα μέγιστα στην καθιέρωσή της ως την πρώτη στην μόδα κούκλα στον κόσμο», συμπλήρωσε ο Ντίκσον.
H Barbie® ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Fashionistas® με την προσθήκη 3 νέων σωματότυπων – ψηλή, μικροκαμωμένη και με καμπύλες – νέων χτενισμάτων, διαφορετικών στυλ και αποχρώσεως δέρματος. 
Μέσα από αυτόν τον εμπλουτισμό, η Barbie® προσφέρει στα κορίτσια σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δώσουν σάρκα και οστά στις ιστορίες τους με αμέτρητους τρόπους και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη.
Η Barbie®, με περισσότερα από 180 επαγγέλματα, ρόλους που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, αναρίθμητα ρούχα και αξεσουάρ, πάντα έδινε τη δυνατότητα επιλογής στις γυναίκες. 
Έτσι, οι νέες κούκλες είναι το φυσικό επακόλουθο της δέσμευσής της να παρέχει όλο και περισσότερες επιλογές στα κορίτσια και τους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: