Ραγδαίες εξελίξεις ενώ εμείς κοιμώμαστε! Μετά τη Σουηδία και τη Φινλανδία, η Αυστρία διώχνει 50.000 παράνομους μετανάστες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Ραγδαίες εξελίξεις ενώ εμείς κοιμώμαστε! Μετά τη Σουηδία και τη Φινλανδία, η Αυστρία διώχνει 50.000 παράνομους μετανάστες

Τρία υπουργεία, με την υποστήριξη του Καγκελάριου και του αντικαγκελαρίου εργάστηκαν εμπιστευτικά σε ένα κυβερνητικό σχέδιο: Μέχρι το τέλος του 2019 θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστρία, 50.000 αιτούντες άσυλο.


Στο πακέτο περιέχονται, όπως σημειώνει το αυστριακό δημοσίευμα, άμεση έκδοση απελάσεων και απομάκρυνση των μεταναστών με πτήσεις τσάρτερ και στρατιωτικά αεροσκάφη, θα δοθεί ακόμη, ένα σύστημα φθηνών εισητηρίων προκειμένου να φύγουν γρήγορα και οικονομικά.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μέτρο έρχεται μετά την απόφαση της Σουηδίας, να εκδιώξει περί τους 80 χιλιάδες μετανάστες που αιτούνται άσυλο.

«Η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Βιέννης για την Ευρώπη και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι σαφής: Όπως η κυβέρνηση της Σουηδίας θα στείλει στις πατρίδες τους 80 χιλιάδες αιτούντες άσυλο, τώρα αυτό θα κάνει και η Αυστρία.- υπάρχουν πάρα πολλοί αιτούντες άσυλο στη χώρα, δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αυτούς να λάβουν μια θετική απόφαση για άσυλο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Ένα από τα μέτρα που θα ακολουθήσει η Αυστρία είναι:
«Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια εντατική εκστρατεία ενημέρωσης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις χώρες προέλευσης των αιτούντων άσυλο, καθώς και σε όλα τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με αξιόπιστη παρουσίαση των ευρωπαϊκών κανόνων για τη μετανάστευση, σε πλατφόρμες όπως είναι το Facebook».

Δεν υπάρχουν σχόλια: