Αυτός είναι ο 4,5 ετών Φοίβος που τον άρπαξε ο πατέρας του – Καλέστε το 100 εαν τον είδατε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Αυτός είναι ο 4,5 ετών Φοίβος που τον άρπαξε ο πατέρας του – Καλέστε το 100 εαν τον είδατε


Χαμόγελο του Παιδιού: Αυτός είναι ο 4,5 ετών Φοίβος που τον έχει αρπάξει ο πατέρας του – Όποιος τον δει ας ειδοποιήσει τις Αρχέ

Στις 06/01/2016 στις 19:00 το απόγευμα, απήχθη ο ανήλικος Φοίβος (ον.) Λέσι (επ.) ετών 4,5 από τον πατέρα του κύριο Λέσι (επ.) Τζέημς (ον.) Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Ο ανήλικος Φοίβος είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.
Ο πατέρας κύριος Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: