Δείτε το αιχμηρό tweet της Ζωής που χτυπά τους «υπουργούς που ξέχασαν να δηλώσουν εκατομμύρια» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Δείτε το αιχμηρό tweet της Ζωής που χτυπά τους «υπουργούς που ξέχασαν να δηλώσουν εκατομμύρια»


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με ένα νέο tweet με το οποίο επιτιμά -χωρίς να τον κατονομάζει- τον Γιώργο Σταθάκη με τον δικό της μοναδικό τρόποΕπιλέγοντας πια να «χτυπά» με αιχμηρές αλλά λίγες δηλώσεις και επιλεκτικά σε ορισμένα συγκεκριμένα πρόσωπα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής έβαλε απόψε στο στόχαστρό της τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη. 

Μετά την ομιλία του στην Βουλή με την οποία προσπάθησε να απαντήσει στον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το «πόθεν έσχες» του (όχι με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια και με αρκετά κενά στις εξηγήσεις του...) ήρθε το «πληρωμένο» tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου να δώσει την δική της, ξεχωριστή πινελιά σ' αυτή την υπόθεση.

«Οι υπουργοί που ξέχασαν να δηλώσουν εκατομμύρια, ακίνητα, εταιρίες ήταν απασχολημένοι να βγάλουν το χρέος νόμιμο και να καλύπτουν τον Στουρνάρα» γράφει στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χτυπώντας τον κ. Σταθάκη ακριβώς στα σημεία που πονά. Υπενθυμίζοντας αυτό που ισχύει πάντα στην πολιτική, δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώην σύντροφο. Έστω και αν έχει στην διάθεσή του μόλις 160 χαρακτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add