Τι στυλ ρούχα φοράς βάσει ζωδίου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2015

Τι στυλ ρούχα φοράς βάσει ζωδίου


Κριός: Το στιλ του Κριού είναι κομψό, σέξι και καθόλου επιτηδευμένο. Ακολουθεί τις τάσεις αλλα δεν δεν είναι fashion victim. Του αρέσουν οι designer τσάντες και τα διακριτικά αλλά ακριβά αξεσουάρ.

Ταύρος: Μινιμαλισμό και κλασικότητα αποπνέει το στιλ του Ταύρου. Έχει ακριβό γούστο αλλά δεν θέλει να τραβάει την προσοχή. Τα ρούχα του Saint Laurent είναι φτιαγμένα για αυτόν.

Δίδυμοι: Για τους διδύμους το πιο σημαντικό είναι η άνεση, την οποία πετυχαίνει άριστα χάρη στο πρακτικό αλλά πάντα on point στιλ του. Αγαπά το κλασικό αλλά πολλές φορές το αναβαθμίζει με statement τσάντες ή αξεσουάρ.

Καρκίνος: Είναι ευαίσθητος και καλλιεργημένος. Οι Καρκίνοι ντύνονται για να νιώθουν ασφάλεια και αυτοπεποίθησή, για αυτό και προτιμούν το κλασικό στιλ που συμπληρώνει την προσωπικότητά τους και δεν την επισκιάζει.
Λέων: Οι Λέοντες απαιτούν προσοχή ποτέ τους όμως δεν καταφεύγουν στην υπερβολή. Δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και τις περισσότερες φορές προτιμούν τα επώνυμα κομμάτια που τους τονώνουν το ηθικό.

Παρθένος: Είναι ευπρεπής, τακτικός και πάντα κομψός. Το στιλ του είναι συγκρατημένο αλλά όχι βαρετό. Αγαπά τα πολυτελή, υψηλής ποιότητας υφάσματα σε neutral χρώματα όπως το γκρι, το κρεμ, το μαύρο ή το navy. Ορκίζεται στο less is more.

Zυγός: Του αρέσει να είναι κοινωνικός. Έχουν ισχυρή αίσθηση του ωραίου και θα προσέξουν το στιλ τους όπου και να πάνε. Δεν θέλουν να προκαλούν, αλλά τους αρέσει να δέχονται κοπλιμέντα για την εμφάνισή τους.

Σκορπιός: Όπως οι Λέοντες έτσι και οι Σκορπιοί ντύνονται για να τραβήξουν τα βλέμματα. Μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά και διάφορα στιλ. Θέλουν να αποπνέουν αυτοπεποίθηση, πολυτέλεια, και σεξ απιλ.

Tοξότης: Είναι ενθουσιώδης, έχει πολλή θετική ενέργεια και λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό αντανακλάται και στο στιλ του που είναι πάντα fun και πολύχρωμο.
Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως νιώθει ασφάλεια όταν μπορεί να ελέγχει τα πράγματα γύρω του για αυτό και πολλές φορές προτιμά το πιο συντηρητικό στιλ. Ξεχωρίζει για το mix and match το οποίο και καταφέρνει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Δεν θα πει ποτέ όχι σε μία designer τσάντα.

Υδροχόος: Γενικά δεν ακολουθεί τις τάσεις αλλά όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με το στιλ του θα του δώσει τη δική του προσωπική πινελιά.

Ιχθείς: Η καλλιτεχνική του φύση είναι ο σύμμαχος του στιλ του. Ακολουθεί τις τάσεις αλλά αγαπά και το κλασικό. Τα καπέλα που αποδίδουν μυστήριο και glamour είναι το φετίχ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add