Αυστραλία: Ρατσιστική επίθεση στο μετρό δέχτηκε Ελληνίδα! -«Ξεκουμπίσου από την Αυστραλία». - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2015

Αυστραλία: Ρατσιστική επίθεση στο μετρό δέχτηκε Ελληνίδα! -«Ξεκουμπίσου από την Αυστραλία».


Ο άνδρας απείλησε ότι θα χρησιμοποιούσε τα 4 μαχαίρια που είχε πάνω του.

Μία 26χρονη Ελληνοαυστραλή έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο μετρό της Μελβούρνης από άνδρα που της επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντας της «να ξεκουμπιστεί από την Αυστραλία».
Η Άρνα Διονυσόπουλος επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας συνεπιβάτης της παρατήρησε το όνομά της στο καρτελάκι. Ο άνδρας, τον οποίο περιέγραψαν ως Καυκάσιο, άρχισε λοιπόν να της λέει ότι θα ήθελε πολύ να βάλει το όπλο στο κεφάλι το δικό της αλλά και του πατέρα της και να τραβήξει τη σκανδάλη!
Η νεαρή σύμβουλος πληροφορικής, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία από Έλληνα πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, αρχικά δεν κατάλαβε ότι τα ρατσιστικά σχόλια απευθύνονταν στην ίδια, καθώς θεωρεί πως είναι τόσο Αυστραλή όσο και οποιοσδήποτε άλλος.

H ίδια συνέχισε να διαβάζει το βιβλίο της, αλλά όταν άκουσε τις απειλές που αφορούσαν στον πατέρα της, ταράχτηκε πολύ, καθώς ο ίδιος έχει φύγει από τη ζωή.
Στη συνέχεια, οι απειλές του άνδρα κλιμακώθηκαν κι έτσι η 26χροη Ελληνοαυστραλή σηκώθηκε από τη θέση της και κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Ένας άλλος επιβάτης του είπε να ηρεμήσει, αλλά ο άνδρας απάντησε ότι είχε πάνω του 4 μαχαίρια, απειλώντας να τα χρησιμοποιήσει!

Η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία, μόλις κατέβηκε από το μετρό και ευτυχώς που την συνόδευσε κάποιος από τους επιβάτες, καθώς ο άνδρας… την ακολούθησε!
«Είναι αρκετά σοκαριστικό ότι έτσι σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Αν ζεις εδώ, είσαι Αυστραλός», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια εκτιμά ότι μπορεί να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, γι΄ αυτό και ίσως να είχε αυτήν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Ευτυχώς, η κοπέλα έδωσε στην αστυνομία και φωτογραφία του, μέσα από το μετρό, η οποία τον αναζητά.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add