Συγκλονίζει ο πατέρας της 4χρονης: «Μας είπαν ότι είναι επέμβαση ρουτίνας...» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

Συγκλονίζει ο πατέρας της 4χρονης: «Μας είπαν ότι είναι επέμβαση ρουτίνας...»

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από την είδηση του θανάτου ενός 4χρονου κοριτσιού, που πήγε στο «Βενιζέλειο» Ηρακλείου, προκειμένου να κάνει επέμβαση για «κρεατάκια» - Αναπάντητα τα ερωτήματα της οικογένειας της άτυχης Μελίνας - Καμία επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο«Το παιδί μου μπήκε στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση ρουτίνας και μου το έδωσαν νεκρό. Δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ούτε γνωρίζαμε αν είχε αλλεργία σε κάτι. Θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε γιατί χάσαμε το παιδί μας» λέει ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει το θάνατο της 4χρονης κόρης του.

Σε «βαρύ» πένθος οι γονείς της 4χρονης Μελίνας που, χθες το πρωί, κρατώντας το αγγελούδι τους στην αγκαλιά τους, την οδήγησαν στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια εγχείρηση ρουτίνας και να αφαιρεθούν να «κρεατάκια» από τη μύτη της, που την εμπόδιζαν να αναπνέει φυσιολογικά κατά τη διάρκεια του ύπνου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θεράπων ιατρός ανέφερε στους γονείς της 4χρονης ότι η επέμβαση δεν θα κρατούσε πάνω από 20 λεπτά, ενώ λίγο αργότερα θα επέστρεφαν και πάλι στο σπίτι τους.
Οι ώρες περνούσαν όμως και η αγωνία των γονιών της άτυχης Μελίνας κορυφώθηκε, όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι «το παιδί αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα».
«Υπάρχει μια επιπλοκή, όμως θα την μεταφέρουμε στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ» τους είπαν, όπως αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ζαμανάκης. 

Και προσθέτει: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μάθουμε την αλήθεια. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Οι γονείς είναι σοκαρισμένοι και θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Πήγαν το αγγελούδι τους στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και οι γιατροί τους το παρέδωσαν νεκρό. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς σε τι κατάσταση είναι αυτοί οι γονείς».

Η οικογένεια της 4χρονης έχει ήδη ζητήσει από τεχνικό σύμβουλο να αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθούν όλα τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το παιδί τους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του παιδιού παρουσίασε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κρίσιμη επιπλοκή, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η μεταφορά και η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έπεσε σε κώμα, αμέσως μετά την αναισθησία.

Οι γιατροί προσπάθησαν να κρατήσουν το μικρό αγγελούδι στη ζωή, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. 
Φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του παιδιού θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να διενεργηθεί ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες. 
Το protothema.gr επικοινώνησε με το νοσοκομείο προκειμένου να λάβει επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: