Μακελειό στο Σαν Μπερναντίνο – Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυροβολισμούς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Μακελειό στο Σαν Μπερναντίνο – Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυροβολισμούς


Για 20 νεκρούς κάνουν λόγο τα ξένα Μέσα – Η αστυνομία αναζητά τρεις βαριά οπλισμένους υπόπτους – Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κτήριο που φιλοξενεί παιδιά με Ειδικές Ανάγκες
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη San Bernardino της Καλιφόρνιας, όταν ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στο κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. 
Προς το παρόν ο αριθμός των θυμάτων και τραυματιών είναι συγκεχυμένος, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για 20 νεκρούς.
Το τοπικό Fox Tv αναφέρει ότι τα θύματα είναι δώδεκα και ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα στο κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα περικυκλωμένο από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Η αστυνομία της πόλης κάνει λόγο για τρεις βαριά οπλισμένους λευκούς άνδρες, που φορούν στρατιωτική στολή.
Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ ειδικές δυνάμεις προσπαθούν να ασφαλίσουν το κτήριο και να απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους. 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Fox News ότι ένας από τους ενόπλους εισέβαλε στο κτήριο καμουφλαρισμένος και άρχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις.
Σύμφωνα με το Reyters στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και βόμβα.
Πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, την ώρα που άνοιξαν πυρ οι δράστες, κάνουν λόγο για δεκάδες πτώματα στο έδαφος.

Εδώ σημειώθηκε η επίθεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add