Οι Μασόνοι, το ναυάγιο του Τιτανικού και τα νέα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι πιο ισχυροί από ποτέ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Οι Μασόνοι, το ναυάγιο του Τιτανικού και τα νέα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι πιο ισχυροί από ποτέ

Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τις θεωρίες συνωμοσίας περί Μασόνων και της δράσης τους να περνούν σε άλλο επίπεδο χάρη στα νέα ευρήματα που σχετίζονται με το ναυάγιο του Τιτανικού

Οι βρετανικές εφημερίδες Telegraph και Daily Mail ισχυρίζονται πως τελικά οι θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τους Μασόνους και τη δράση τους δεν στηρίζονται απλά στην ζωηρή φαντασία ενός ή και περισσότερων ανθρώπινα, αλλά αποδεικνύονται με μυστικά έγγραφα.Τα δημοσιεύματα των εφημερίδων θέλουν τους Μασόνους να είναι πιο ισχυροί από ποτέ και να συνεχίζουν τη μυστική δράση τους. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα συνδέουν εμπλοκή των Μασόνων στο ναυάγιο του Τιτανικού, καθώς επικαλούνται ένα μυστικό αρχείο το οποίο περιέχει τα ονόματα 2 εκατ. μελών της αδελφότητας και δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά σε μια ιστοσελίδα γενεαλογίας. Το συγκεκριμένο αρχείο αποκαλύπτει εκτεταμένη συμμετοχή των μασόνων στις έρευνες για τα αίτια της καταστροφής.

Συγκεκριμένα η Telegraph, τονίζει πως ο δικαστής που ήταν υπεύθυνος για τις έρευνες για τα αίτια του ναυαγίου ήταν Μασόνος, όπως και πολλοί άλλοι. Συγκεκριμένα, ο Λόρδος Μέρσεϊ ήταν αυτός που απέρριψε τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της Γερουσίας των ΗΠΑ για τον πολύνεκρο ναυάγιο του Τιτανικού, που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο μεγάλες ναυτικές τραγωδίες. Η έρευνα της Γερουσίας έφθασε στο συμπέρασμα ότι την ευθύνη για τη τραγωδία είχε ο Βρετανικός Οργανισμός Εμπορίου που επέτρεψε στο πλοίο να κάνει το παρθενικό του ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή του έναν μικρό αριθμό από σωσίβιες λέμβους.
Όπως φαίνεται, ο Μέρσεϊ επέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου, καθώς σε αυτόν άνηκαν πολλά μέλη της αδελφότητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με σκάνδαλο, αλλά και απώλεια των θέσεών τους. Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι πέντε από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, ήταν όντως άνθρωποι που κινούσαν τα νήματα του Οργανισμού εκείνη την εποχή.
 Την ίδια στιγμή, ο ειδικός στην έρευνα για το ναυάγιο του Τιτανικού, Νίκ Κόμπτον είχε δηλώσει πως "Η έρευνα για τα αίτια του ναυαγίου του Τιτανικού στην Βρετανία,συγκάλυψε πολλά από τα στοιχεία που εντοπίστηκαν, μιας και αθωώθηκαν οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους", ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά.
Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι ο καπετάνιος του πλοίου, που σε κάθε ανάλογη περίπτωση θεωρείται ο νούμερο ένα υπεύθυνος, αθωώθηκε με την αιτιολογία ότι "εκείνη την εποχή ήταν συνηθισμένο τα πλοία να επιταχύνουν ακόμα και αν οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές συνέπειες και απώλειες".

 Παράλληλα, η Daily Mail, επικαλούμενη το συγκεκριμένο αρχείο, φέρνει στη δημοσιότητα στοιχεία για μερικές εκ των διασημότερων προσωπικοτήτων της Βρετανίας που φέρονται να άνηκαν στη μυστική αδελφότητα. Έτσι, ο μυθιστοριογράφος και ποιητής Όσκαρ Ουάιλντ, ο πιο γνωστός Βρετανός ηγέτης Ουίνστον Τσόρτσιλ και ο πιο γνωστός Βρετανός εγκληματίας, Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν όλοι Μασόνοι. Μάλιστα, στην περίπτωση του τελευταίου, οι αρχές προσπάθησαν να αποκρύψουν την πραγματική ταυτότητα του κατά συρροήν δολοφόνου, επειδή άνηκε στην αδελφότητα.

news247

Το διαβάσαμε από το: hesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add