Δείτε 3 μη τοξικούς τρόπους να απαλλαγείτε από τη μούχλα στο σπίτι σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

Δείτε 3 μη τοξικούς τρόπους να απαλλαγείτε από τη μούχλα στο σπίτι σας

Ανακαλύψτε 3 έξυπνους τρόπους να εξαφανίσετε τη μούχλα από το σπίτι σας. Κάθε ένας έχει τα υπέρ και τα κατά του, αλλά δουλεύουν και οι τρεις και πολύ πιθανό να έχετε ήδη έναν από αυτούς στο ντουλάπι σας…

Τα φυσικά συστατικά που μπορούν να νικήσουν τη μούχλα είναι: αιθέριο έλαιο tea tree, εκχύλισμα από σπόρους grapefruit και ξύδι.


Το ξύδι είναι μακράν το πιο φτηνό. Το έλαιο του tae tree είναι ακριβό, αλλά είναι αποδεδειγμένα πολύ αποτελεσματικό. Το πρόβλημα είναι ότι έχει πολύ έντονη μυρωδιά, αν και φεύγει μετά από μερικές μέρες. To εκχύλισμα από τους σπόρους του grapefruit από την άλλη είναι επίσης ακριβό, αλλά άοσμο.

Η μούχλα είναι επικίνδυνη για την υγεία, ακόμα και αν δεν είστε αλλεργικός σε αυτήν. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν κουρασμένοι και με κατάθλιψη εξαιτίας της. Προσπαθήστε να απομακρύνετε την υγρασία και με αυτές τις λύσεις σαν όπλο, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Έλαιο Tea Tree 
Τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα ενάντια στη μούχλα από αυτό. Είναι βέβαια αρκετά ακριβό και αφήνει μία έντονη μυρωδιά, αλλά τη δουλειά του θα τη κάνει.
2 κ.γ αιθέριο έλαιο
2 κούπες νερό
Βάλτε τα σε ένα μπουκαλάκι, ανακατέψτε και ψεκάστε όπου υπάρχει πρόβλημα. Μην ξεπλύνετε.
Εκχυλίσματα από σπόρους Grapefruit 
Το πλεονέκτημα είναι ότι αντίθετα με το έλαιο από tea tree, το εκχύλισμα αυτό είναι άοσμο.
20 σταγόνες εκχυλίσματος
2 κούπες νερό
Βάλτε τα σε ένα μπουκαλάκι, ανακατέψτε και ψεκάστε όπου υπάρχει πρόβλημα. Μην ξεπλύνετε.
Ξύδι
Το κανονικό ξύδι σκοτώνει περίπου το 82% της μούχλας. Ρίξτε λίγο άσπρο ξύδι σε ένα μπουκαλάκι, ψεκάστε στην προβληματική περιοχή και αφήστε το να δράσει. Η μυρωδιά θα φύγει σε μερικές ώρες. Μπορείτε να προσθέσετε αρωματικά έλαια άμα δεν σας αρέσει η μυρωδιά του ξυδιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add