10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ


Αν δεν είστε νέα λεσβία, το πιθανότερο είναι πως έχετε υπάρξει τουλάχιστον σε μία μακροχρόνια σχέση. Ίσως παρατηρήσατε πόσο τρομακτικό και δύσκολο ήταν. Αν πάλι, είστε νέα στο τοπίο και περίεργη για το μέλλον, να τι να περιμένετε.

1. Μέθη ολυμπιακών επιδόσεων
Προετοιμαστείτε να είστε μόνιμα σε μια ζάλη. Στη νέα σας σχέση ενδέχεται να αισθάνεστε τόσο καλά που η κάθε μέρα με τη φίλη σας θα μοιάζει με μια μικρή γιορτή. Φθινοπωρινός περίπατος; Θα ακολουθήσει κρασί. Μόλις τέλειωσε με τις εξετάσεις ξένης γλώσσας; Σφηνάκια! Είστε τόσο ενθουσιασμένες που είστε μαζί, που κάνετε πάρτι κάθε μέρα, ακόμα κι αν είναι Τρίτη και την επομένη δουλεύετε.

2. Κλάμα ολυμπιακών επιδόσεων
Προετοιμαστείτε για την επίθεση του συναισθήματος. Θα βρείτε νέους και ενδιαφέροντες λόγους για να γίνετε συναισθηματικές και θα ανεβάσετε το κλάμα σε νέα επίπεδα. Κλάμα γιατί είναι αυτή που τόσο καιρό περιμένατε. Κλάμα γιατί δεν είστε σίγουρη αν είναι αυτή που τόσο καιρό περιμένατε. Κλάμα γιατί είστε μεθυσμένη και το χαμόγελό της είναι τόσο όμορφο κλπ. Τα ενδεχόμενα είναι ανεξάντλητα.

3. Σοβαρή απώλεια REM
Μόλις μπείτε σε μια σοβαρή λεσβιακή σχέση δεν θα ξανακοιμηθείτε. Οι ώρες που αφιερώνατε στον ύπνο ξαφνικά θα αντικατασταθούν με κάτι από τα παρακάτω: παθιασμένο σεξ, μηχανικό σεξ, σεξ σε κατάσταση μέθης, σεξ σε κατάσταση θυμού ή θα τσακώνεστε για το ότι δεν κάνετε σεξ, με το σεξ λύπησης να ακολουθεί, όπως επίσης και ψεύτικος οργασμός (πράγμα το οποίο συνήθως δεν κάνετε, αλλά ε, απόψε είστε πτώμα).

4. Διεύρυνση σωματικής διάπλασης
Οριζοντίως. Στην σχέση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνετε χοντρή και χαρούμενη. Θα ξαπλώνετε ευχαριστημένη στα χέρια της, στον άνετο καναπέ σας, ανάμεσα σε μαξιλάρια και θα σκέφτεστε πόσο τυχερή είστε. Θα παραγγέλνετε όταν είστε σπίτι και θα τρώτε έξω συχνά. Δεν θα σας νοιάζει γιατί θα είστε ερωτευμένες.

5. Σύνδρομο έλλειψης ρευστού
Ευχαριστηθείτε τις αποταμιεύσεις σας τώρα γιατί μόλις γνωρίσετε κάποια θα εξαφανιστούν. Μπαρ, διακοπές, δώρα γενεθλίων/Χριστουγέννων κλπ, φαγητό, βενζίνες, το τζην που κόστιζε 150€ και της το αγοράσατε γιατί.. ‘της πήγαινε πολύ’ θα ροκανίσουν αργά και βασανιστικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

6. Σύνδρομο διαφορετικών χεριών
Αργά η γρήγορα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να της χαρίσετε στιγμές απόλαυσης. Αν δεν είστε αμφιδέξιες, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείτε το επικρατές χέρι σας. Αν αφιερώσετε αρκετές ώρες, οι μύς σας θα αρχίσουν να φτάνουν σε επίπεδα που δεν πιστεύατε ότι είναι δυνατόν. Ενδέχεται να δημιουργήσετε εντυπωσιακό δικέφαλο. Φυσικά, όταν χωρίσετε το χέρι σας θα αρχίσει να ξεφουσκώνει και να μοιάζει με το άλλο. Θα παραμείνει όμως για πάντα λίγο διαφορετικό.

7. Αεροδυναμική κινητού τηλεφώνου
Είναι πιθανό, σε κάποια φάση, να αναστατωθείτε τόσο από κάποιο sms ή τηλεφώνημα, που σε μια έξαρση οργής να αποφασίσετε ότι τελειώσατε μαζί της και να εκσφενδονίσετε το κινητό σε τοίχο ή στο ταβάνι. Μετά θα της στείλετε μήνυμα στο Facebook για να της πείτε ότι χάσατε το κινητό σας, θα ζητήσετε συγννώμη που δεν απαντήσατε στα τηλεφωνήματα και θα την ρωτήσετε αν θέλει να φάτε μαζί το βράδυ.

8. Χρόνια ανησυχία
Η χαλαρή σας φύση ξαφνικά θα αντικατασταθεί από παράλογη παράνοια και κλιμακωτές αμφιβολίες. Θα αρχίσετε να ανησυχείτε μόνιμα. Για όλα: τι κάνει όταν δεν απαντάει στα μηνύματά σας (ακόμα και αν ξέρετε ότι θα βρεθείτε μαζί της αργότερα), τι εννοούσε όταν είπε ‘πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου’ κλπ. Θα αμφιβάλετε για τα πάντα – για τον εαυτό σας, για τη σχέση σας, για τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας – και θα φρικάρετε αναλόγως.

9. Χρόνια απολογητικότητα
Επιπρόσθετα στο να ανησυχείτε, θα αρχίσετε και να απολογείστε για τα πάντα. Ή εναλλακτικά, ποτέ δεν θα απολογείστε, και θα είστε αυτή που φυσάει και ξεφυσάει κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, ακόμα κι αν ξέρετε ότι έχετε άδικο.

10. Αίσθημα είμαι-ανίκητη
Όταν είστε ερωτευμένη, γίνεστε ανίκητη. Τίποτα δεν μπορεί να σας αγγίξει, νιώθετε προστασία, ζεστασιά. Έχετε φτιάξει ένα σπίτι η μία στα χέρια της άλλης, ενώνοντας τις καρδιές σας και βλέποντας το μέλλον μαζί και χωρίς φόβο. Αυτό συμβαίνει, φυσικά, μέχρι να βρει ένα μήνυμα με πολλά smilies στο inbox σας όπου αναγκαστικά θα μπείτε στη διαδικασία να δώσετε εξηγήσεις και το αίσθημα ότι είστε ανίκητη θα κάνει φτερά.

LesbianGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add