Πανέξυπνα tricks για τον καθαρισμό του μπάνιου σου που πρέπει να ξέρεις! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

Πανέξυπνα tricks για τον καθαρισμό του μπάνιου σου που πρέπει να ξέρεις!

Αν προτιμάς να καθαρίζεις το σπίτι σου χωρίς ακριβά και χημικά καθαριστικά τότε σου έχουμε τη λύση. Δες πώς μπορείς να καθαρίσεις το μπάνιο σου εύκολα και γρήγορα με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου..

Καθρέφτες
Για να καθαρίσεις τον καθρέφτη του μπάνιου θα χρειαστείς ένα μαλακό παλιό ρούχο σου και ένα φακελάκι από δυνατό μαύρο τσάι. Βράσε το τσάι και βούτηξε το ρούχο μέσα σε αυτό. Καθάρισε τον καθρέφτη σου με κυκλικές κινήσεις.

Τουαλέτα
Για τη λεκάνη της τουαλέτας θα χρειαστείς 1/4 της κούπας μαγειρική σόδα, 1/4 της κούπας λευκό ξύδι και μία βούρτσα που θα χρησιμοποιείς μόνο για την τουαλέτα. Ρίξε τη μαγειρική σόδα και το ξύδι μέσα στη λεκάνη και άφησε τα υλικά να κάτσουν για 15 λεπτά. Στη συνέχεια τρίψε με τη βούρτσα και τράβα το καζανάκι.

Τηλέφωνο του ντους
Για το τηλέφωνο του ντους θα χρειαστείς ξύδι, μία πλαστική σακούλα και ένα λάστιχο. Αφαίρεσε το τηλέφωνο, ρίξε στη σακούλα ξύδι και ρίξε το τηλέφωνο μέσα στη σακούλα. Θέλεις να είναι όλο καλύμενο με ξύδι. Δέσε τη σακούλα με το λάστιχο και άφησε το τηλέφωνο εκεί για περίπου μία ώρα. Μόλις το βγάλεις θα είναι πεντακάθαρο. 

Μπανιέρα
Για τον καθαρισμό της μπανιέρας σου θα χρειαστείς ένα γκρέιπφρουτ και αλάτι. Κόψε το γκρέιπφρουτ στη μέση και πασπάλισέ το με αλάτι. Βρέξε τη μπανιέρα σου και ρίξε αλάτι παντού. Χρησιμοποίησε το γκρέιπφρουτ σας απολεπιστικό τρίβοντας όλη τη μπανιέρα. Στο τέλος ξέπλυνε καλά. 

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add