Το συγκινητικό «αντίο» του Μπέκαμ στο κοριτσάκι… με τη φόρμα της Ελλάδας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2015

Το συγκινητικό «αντίο» του Μπέκαμ στο κοριτσάκι… με τη φόρμα της Ελλάδας

Ήταν δίπλα της από το 2001, όταν την πρωτογνώρισε στο ματς της Αγγλίας με την Ελλάδα. Από τότε ο Μπέκαμ δεν άφησε ποτέ μόνη την μικρή Κρίστι, η οποία ...
έχασε τη μάχη. Διαβάστε την ξεχωριστή ιστορία.

Τον κέρδισε το θάρρος της και το χαμόγελο που χάριζε χωρίς «τσιγκουνιές», παρότι είχε ένα… βουνό να ανέβει μπροστά της.

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2001, όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπήκε στο χορτάρι του «Όλντ Τράφορντ» για το ματς της Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα (2-2) συνοδεύοντας ένα κοριτσάκι που «κουβαλούσε» μια φιάλη οξυγόνου βάρους 20κιλών. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου ο Άγγλος σούπερσταρ είχε χαρίσει στα «τρία λιοντάρια» χρυσή ισοπαλία, με εκείνη την αξέχαστη εκτέλεση φάουλ, όλοι έμαθαν την ιστορία της 6χρονης (τότε), Κρίστι Χάουαρντ.

«Ήταν πολύ ιδιαίτερο το ότι βγήκα στο γήπεδο μαζί με την Κρίστι, ελπίζω να ένιωσε έτσι κι εκείνη. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Σήμερα τα καταφέραμε γι αυτήν», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο «Μπεκς» μετά την ισοπαλία, χάρη στην οποία η Αγγλία πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2002.

Από τότε κι έπειτα ήταν ο φύλακας άγγελος της Κρίστι, η οποία από την μεριά της έδειχνε να έχει βρει τον ήρωα του δύσκολου «παραμυθιού» της. «Αγαπητέ Ντέιβιντ, θα ήθελα αν γινόταν να σας συνοδεύσω και στο επόμενο ματς για να σας δω να πετυχαίνετε το νικητήριο γκολ», του έστειλε εν μέσω επιστολής.


Η Κρίστι έγινε -ουσιαστικά- το πρώτο «παιδί» της οικογένειας Μπέκαμ καθώς εκτός από τον πρώην μέσο και η σύζυγός του, Βικτόρια, ήταν δίπλα στον δύσκολο, αλλά πάνω απ’ όλα θαρραλέο, αγώνα της να κρατηθεί στη ζωή.


«Είναι φανταστική. Όταν σκέφτεσαι τον “πόνο” που περνάει και εξακολουθεί να είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, πάντα με χαμόγελο στα χείλη, που πραγματικά εκτιμά την αξία της ζωής», είχε πει τότε η Βικτόρια Άνταμς για να προσθέσει χαριτολογώντας: «Δεν υπάρχουν πολλές μικρές κυρίες που θα τους επέτρεπα να κρατήσουν απ’ το χέρι τον σύζυγό μου».

Τα χρόνια πέρασαν. Η Κρίστι συνέχιζε να δίνει τη μάχη της, φτάνοντας 20χρονών κι έχοντας πάντα δίπλα τον Μπέκαμ. Μέχρι και στο τελευταίο «αντίο», αφού «έφυγε» το πρωί του Σαββάτου από την ζωή.

«Οι λέξεις δεν γίνεται να περιγράψουν το πόσο καταπληκτική ήταν αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια, που διέψευδε τους γιατρούς. Την γνώρισα το 2002 κι ήταν το γούρι μου στο ματς με την Ελλάδα. Συναντήσαμε μαζί την Βασίλισσα στο Μάντσεστερ, οπότε μπορώ να πω πως περάσαμε μοναδικές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν έμπνευση για εμένα το ότι γνώρισα μία τόσο γενναία κυρία με τόσο μεγάλη θέληση να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Η αγάπη και οι σκέψεις μου “συνοδεύουν” τους γονείς και τους συγγενείς της, καθώς αυτή η μικρή κυρία “έφυγε”…. Η καρδιά και η αγάπη μου θα “συνοδεύουν” την Κρίστι που με άφησε να γίνω ένα μικρό κομμάτι του κόσμου της για χρόνια…. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add