Ο απόλυτος εξευτελισμός του Πάνου Καμμένου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 03, 2015

Ο απόλυτος εξευτελισμός του Πάνου Καμμένου

Του Στρατή Μαζίδη

Μειδιάσαμε ελαφρά βλέποντας αυτή τη φωτογραφία αλλά μετά αναλογιστήκαμε ότι πρόκειται για τον πολιτικό προϊστάμενο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και μας κυρίευσε ανησυχία, ειδικά τώρα με όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη γειτονιά μας.

Ο ναι σε όλα, υπερήφανος ως Ελλην, ΥΕΘΑ, περπατά σε κόκκινο χαλί γεμάτο πατημασιές και χώματα, στρωμένο πάνω σε παλέτες. Πιο κιτς δεν υπάρχει. Πίσω του δύο στρατιωτάκια, με αυτά που παίζει ο Πάνος εδώ και 7-8 μήνες στέκονται προσοχή αλλά ίσως πολύ να ήθελαν να του δώσουν μια...ώθηση.

Κι ο υπουργός εκτός από Καμμένος και ολίγον τι σκυμμένος. Ή θα ψάχνει το δίφραγκο που του έπεσε ή θα εντοπίσε κανένα σπάρο ή μικρή μουρμουρίτσα που γυαλώσανε.

Τι είπατε; Επέτειος της μάχης της Σαλαμίνας;

Και τι δουλειά έχει εκεί ο ναι σε όλα, Καμμένος; Εκείνοι μια χούφτα, αλλά με το σχέδιο και την ευφυΐα του Θεμιστοκλή, αντιστάθηκαν και νίκησαν.

Οι σημερινοί; Με έναν...Ευκλείδη κι εκείνον φουκαρά, υπέκυψαν και έσκυψαν.

Δεν ξέρω τι νομίζει ότι είναι ο Πάνος Καμμένος πάντως αν μιμείται το στρατηγό Νικηφόρο Φωκά απέχει μακράν. Εκείνος και ως αυτοκράτορας έστρωνε και κοιμόταν στο πάτωμα.

Όσο κι αν σιχαίνομαι το μοντέρνο χαρακτηρισμό "απόλυτος", αυτή η φωτογραφία είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του Πάνου Καμμένου και η τραγελαφική απεικόνιση της σημερινής Ελλάδας.

Κακώς όμως σταμάτησε ο Καμμένος στο γυαλό. Έπρεπε να συνεχίσει έως ότου βυθιστεί σαν υποβρύχιο και χαθεί μέσα στα νερά του Σαρωνικού. Ίσως τότε, εκείνα τα κλάσματα του δευτερολέπτου πριν την υποξία και με την πίεση στο κεφάλι του να συνερχόταν και να καταλάβαινε τι έλεγε, τι έκανε και πως εξευτελίζεται πολιτικά.

Ειλικρινά όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο εμπόριο πατριωτισμού από όσους είπαν ΝΑΙ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

add