ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ… ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ… ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πέρνωντας θάρρος από την πρόσφατη προβολή τους στην Νέα Υόρκη σαν «Μακεδονία», αλλά και από το πρόσφατο δημοψήφισμα στην Καταλονία της Ισπανίας όπου ο τοπικός λαός ψήφησε υπέρ της ανεξαρτησίας του, οι Σκοπιανοί μέσω της τοπικής τους «αντιπροσωπείας», το Ουράνιο Τόξο, εξέδωσαν Δελτίο Τύπου με την προσδοκία της… αυτονομίας της ελληνικής Μακεδονίας!

Το τι λέει αυτό το αυτό Δελτίο Τύπου ενός κυριολεκτικά ανυπάρκτου πολιτικού κόμματος, όπως είναι το Ουράνιο Τόξο, που παρομοιάζει μια ανύπαρκτη μειονότητα με τα εκατομμύρια των Καταλανών και που προωθεί ανοιχτά την σκοπιανή προπαγάνδα στην Μακεδονία, είναι τα εξής :

«Δελτίο Τύπου, 1/10/2015
Εκλογές – Καταλονία.

Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο συγχαίρει τον Καταλανικό λαό και τα κόμματα του συνασπισμού Junts Pel Si (Μαζί για το Ναι) για την μεγάλη δημοκρατική νίκη που πέτυχαν στις εκλογές τις 27ης Σεπτεμβρίου.

Παρά την ολοκληρωτική άρνηση κάθε διαλόγου, την εκστρατεία λάσπης και εκφοβισμού αλλά και τις δικαστικές διώξεις εναντίον των εκλεγμένων εκπροσώπων τους από πλευράς του ισπανικού κράτους, οι Καταλανοί έδειξαν την ωριμότητα και την πολιτική σοφία που απαιτούν οι ιστορικές περιστάσεις και ανέδειξαν στην Καταλανική Βουλή-για πρώτη φορά- μια απόλυτη πλειοψηφία υπέρ της ανεξαρτησίας από την Ισπανία.


Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε το αργότερο έως τις αρχές του 2017 να ανακυρυχθεί το ανεξάρτητο Καταλανικό κράτος.

Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην έκφραση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και στη δημοκρατία. Αυτό το μάθημα το πήρε το αντιδημοκρατικό και αυταρχικό Ισπανικό (παρα)κράτος και είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσει και ως τη χώρα μας.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον αγώνα για τα δικαιώματα του μακεδονικού λαού που ζει στην Ελλάδα. Το καταλανικό παράδειγμα δείχνει ότι τα δικαιώματα αυτά θα κατακτηθούν ανεξάρτητα από το τι επιθυμεί η κεντρική εξουσία στην Αθήνα, είτε είναι «αριστερή», είτε «κεντρώα» είτε «δεξιά»

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο»

Το σκοπιανό θράσος σε όλο του το μεγαλείο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια: