5 λάθη που κάνεις όταν βάφεις το σπίτι σου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015

5 λάθη που κάνεις όταν βάφεις το σπίτι σου!

Πολλές φορές από τον ενθουσιασμό σου για να κάνεις κάτι διαφορετικό καταλήγεις να δημιουργήσεις ένα τσίρκο μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.Δες ποια είναι τα 5 πιο κοινά λάθη που μπορεί να κάνεις όταν βάφεις το σπίτι σου για να μην την πατήσεις την επόμενη φορά.

1. Ταβάνι
Ποτέ μη βάφεις το ταβάνι σου λευκό διότι το λευκό έχει λίγο γκρι μέσα πράγμα που κάνει το δωμάτιό σου λίγο καταθληπτικό. Προτίμησε κάποια κρεμ απόχρωση αν δε θέλεις να το βάψεις με ένα πιο μοντέρνο και διαφορετικό χρώμα.

2. Ταίριασμα αποχρώσεων
Δεν πρέπει να προσπαθείς να συνδυάσεις τους τοίχους σου με το χρώμα των επίπλων σου. Επέλεξε μία άλλη απόχρωση ή γίνε πιο τολμηρή και διάλεξε ένα τελείως διαφορετικό χρώμα.

3. Ουδέτερ ισορροπία
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνεις από τον ενθουσιασμό σου να βάλεις χρώμα στο σπίτι σου είναι ότι ξεχνάς να το ισορροπήσεις με μερικά πιο ουδέτερα χρώματα. Φρόντισε να το προσέξεις την επόμενη φορά.

4. Συνέχεια
Ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις δοαφορετικά χρώματα σε κάθε δωμάτιο φρόντισε τα δωμάτιά σου να δείχνουν συνδεδεμένα μεταξύ τους. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση το υπνοδωμάτιό σου να μοιάζει σαν να είναι ένα τελείως διαφορετικό σπίτι από το σαλόνι σου. Όλο το σπίτι πρέπει αφήνει την αίσθηση ότι είναι ένα.

5. Αντίθεση
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι χρησιμοποιούν πολλά ουδέτερα χρώματα και δεν υπάρχουν καθόλου αντιθέσεις μέσα στο σπίτι. Ένα δωμάτιο που είναι γεμάτο μπεζ και κρεμ αποχρώσεις χρειάζεται κάτι πιο λαμπερό για να σπάσει η μονοτονία.

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add