Πλανητικό σκηνικό Οκτωβρίου 2015 – Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

Πλανητικό σκηνικό Οκτωβρίου 2015 – Η επιρροή και οι θέσεις των πλανητών

Η αποκατάσταση σώζει την κατάσταση 
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της γενικότερης αποκατάστασης, ανεξάρτητα με ποιον τρόπο θα συμβεί. Μπαίνουμε σε έναν κύκλο ξεκαθαρίσματος κοιτώντας τα γεγονότα με ανάμεικτα συναισθήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως προχωράμε μπροστά κουβαλώντας το φορτίο μας χωρίς να κοιτάμε πίσω.

Ότι έγινε, έγινε και η μόνη περίπτωση να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας είναι να ξεχάσουμε το παρελθόν και να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε το μέλλον.
Ο Ήλιος από τις 7 μοίρες του Ζυγού θα συνεχίσει να καθρεφτίζεται ως τις 23/10 στις 7.47 το απόγευμα, που θα περάσει στον Σκορπιό.Η συνάντησή του με τον ανάδρομο Ερμή τις πρώτες τρεις ημέρες αποτελεί ένα κομφούζιο στο οποίο μπλεκόμαστε συνεχώς αναποδογυρίζοντας καταστάσεις.

Πολλές συζητήσεις και επαφές με έντονη κοινωνικότητα, με σκοπό την επίτευξη ενός στόχου που γίνεται ακόμα πιο επίμονη από 1 έως 12 του μήνα με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
Η παρεμβολή της αντίθεσης με τον Ουρανό από 7 έως 17/10 μας υπενθυμίζει πως στους δύο τρίτος δεν χωρά, αλλά η ανάγκη μας να βασιστούμε σε τρίτους παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Αναθέτουμε λοιπόν σε άλλους να μας ξελασπώσουν, ενεργώντας έπειτα επαναστατικά.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από 27 έως 31/10 με τον Ήλιο να έχει περάσει στον Σκορπιό, αναζωπυρώνει τα όνειρά μας και μας φέρνει κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες μας αλλά και στην ουσία τους.

Ο Ερμής από τις 6 μοίρες του Ζυγού θα φτάσει ως την πρώτη μοίρα του ζωδίου, εφόσον θα κινείται ανάδρομα και στις 8/10 στις 4.58 το απόγευμα θα σταθεί για να προετοιμάσει την αλλαγή της πορείας του.

Στις 10/10 την ίδια ώρα γυρίζει σε ευθεία φορά έως τις 27 μοίρες και ξαναβρίσκουμε την... ησυχία μας, ενώ πολλοί από εμάς έχουν αποκαταστήσει παρελθοντικές εκκρεμότητες.
Το εξάγωνο με τον Κρόνο από 4 έως 18/10 γίνεται πολύτιμος σύμμαχος των σοβαρών αποφάσεων που πρέπει να πάρουμε, συζητώντας και συλλέγοντας πληροφορίες έως τις 10/10 και έπειτα προχωρώντας σε κινήσεις οριστικές, που θα είναι προϊόν ώριμης σκέψης.

Από 19 έως 28/10 η αντίθεση με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνουν να σκεφτόμαστε όλα όσα θέλουμε να πετάξουμε σαν γιαούρτι στα πρόσωπα κάποιων και θα το κάνουμε χωρίς να διστάσουμε. Το διάστημα αυτό συλλέγουμε όσα ο ανάδρομος Ερμής έβγαλε στην επιφάνεια και παίρνουμε την εκδίκησή μας αιφνιδιάζοντας τους άλλους.

Η Αφροδίτη χαίρεται για λίγο ακόμα τα λούσα της, παραμένοντας στον Λέοντα έως τις 8/10 και στις 9/10 αποχωρίζεται την έξαλλη και άνετη ζωή, μπαίνοντας στο αυστηρό στενό ταγιέρ της Παρθένου.Η αλλαγή αυτή του περιβάλλοντος την φέρνει σε πολλές πλανητικές συναναστροφές, αρχής γενομένης με τις δύσκολες αντιπαραθέσεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα από 9 έως 22/10. Ο απόηχος σε εμάς είναι η δυσκολία να πιστέψουμε στον εαυτό μας και η απογοήτευση που νιώθουμε από τις εξαπατήσεις των άλλων.

Διάστημα που γινόμαστε τσιγκούνηδες υλικά και συναισθηματικά.
Από 20 έως 31/10 η διά ζώσης συνάντησή της με τον Άρη και το Δία εγείρει έντονες επιθυμίες αλλά λόγω του ότι συμβαίνει στο περιβάλλον της Παρθένου, αρκούμαστε σε χαμηλών τόνων επιδιώξεις και ακόμα και η σεξουαλική ορμή αφήνει την αίσθηση του ανικανοποίητου. Ωστόσο είναι πολύ καλό διάστημα για οικονομικές διεκδικήσεις, συναλλαγές και ευκαιρίες, καθώς το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που συμβαίνει παράλληλα από 18 έως 28/10, δίνει ώθηση για ισχυρές οικονομικές και συναισθηματικές διεκδικήσεις, που όμως για τις τελευταίες η ώθηση σταματά λίγα βήματα παρακάτω.

Ο Άρης στην Παρθένο από τις 3 έωςτις 22 μοίρες του ζωδίου μας κάνει να νιώθουμε πως η τελειομανία δεν είναι ελάττωμα αρκεί να την επιδιώκουμε μεθοδικά και συνετά.
Η συνάντησή του με τον Δία από 3 έως 30/10 βάζει κάτω από την επίβλεψή της όλες τις άλλες συναντήσεις του Άρη με τάση κριτικής και έντονης επιτήρησης.
Αυτό μεταφράζεται «κάνω τη δουλειά μου καλά και δεν έχω ανάγκη κανέναν».
Γινόμαστε εργασιομανείς, καταπιανόμαστε με χειρωνακτικές εργασίες και βγάζουμε εις πέρας δύσκολες αποστολές, αρπάζοντας την ευκαιρία να απαλλαγούμε από εκκρεμότητες.
  • Από 1 έως 3/10 το τετράγωνο με τον Κρόνο δεν είναι ενθαρρυντικό για να ξεκινήσουμε οτιδήποτε, γιατί η απαισιοδοξία και η κακή διάθεση δεν μας αφήνουν να πιστέψουμε πως υπάρχει ελπίδα να καταφέρουμε το παραμικρό.
  • Από 1 έως 24/10 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια ανεξήγητη υπερένταση και θέλουμε να ξεφύγουμε από όσα μας απασχολούν αλλά και από όσα η φαντασία μας προσθέτει. Προσοχή αυτό το διάστημα αν είμαστε επιρρεπείς σε ουσίες γιατί οι καταχρήσεις είναι πιθανές.
  • Από 6 έως 25/10 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπαίνει στη μέση για ισορροπήσει τα πράγματα βγάζοντας στην επιφάνεια τις δημιουργικές πλευρές του εαυτού μας.

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο από τις 10 έως τις 16 μοίρες του ζωδίου, ερχόμενος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από 1 έως 11/10 και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα όλη τη διάρκεια του μήνα.Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις απατηλές ενέργειες έως τις 11/10 και να μη μεθοδεύουμε καταστάσεις αποδιοργάνωσης και να μην αφηνόμαστε σε εξαρτήσεις πάσης φύσεως.
Από τις 11/10 και μετά δίνουμε έμφαση σε επενδύσεις υλικές και συναισθηματικές, θέματα υγείας και κληρονομικές αποδοχές.

Ο Κρόνος προχωρά ακάθεκτος στον Τοξότη έως τις 4 μοίρες του ζωδίου επιτηρώντας αυστηρά όλους, αλλά με ιδιαίτερη αδυναμία τους Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους και Διδύμους των πρώτων ημερών ασκώντας ιδιαίτερη πίεση.

Ουρανός και Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία ο πρώτος στις 18 και 17 μοίρες του Κριού και ο δεύτερος στις 7 μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας σε ευθεία πλέον φορά κινείται στις 12 και 13 μοίρες του Αιγόκερω.Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 13/10 στις 3.06 μετά τα μεσάνυχτα στην 20η μοίρα του Ζυγού, με ωροσκόπο στις 25 μοίρες του Λέοντα.
Η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα κάνει αυτή τη Νέα Σελήνη αδιάλλακτη, ασυμβίβαστη και εντελώς ανατρεπτική.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εμάς, ενώ η τάση μας είναι να εξαφανίσουμε οτιδήποτε δυσλειτουργικό και να πάμε σε νέα ξεκινήματα ειδικά στον τομέα της δουλειάς και της υγείας λόγω μιας σειράς όψεων που συντελούνται παράλληλα.Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 27/10 στις 2.05 το μεσημέρι στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 4η μοίρα του Ταύρου με ωροσκόπο στην 15η μοίρα του Υδροχόου.

Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου αλλά η αντίθεση Ερμή – Ουρανού μας οδηγεί να κάνουμε επικίνδυνους διανοητικούς ελιγμούς, παίρνοντας βέβαια τα ρίσκα μας. Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης με τον Δία στην πρακτική Παρθένο δίνει ιδιαίτερη ευελιξία στις κινήσεις και στα σχέδιά μας αρκεί να αποφύγουμε επιμελώς την υπερβολή. Η Πανσέληνος αυτή δίνει την ευκαιρία να βάλουμε τα πάντα στη θέση τους σκεφτόμενοι τις λειτουργικές μας ανάγκες.

Καλό φθινόπωρο!



Δεν υπάρχουν σχόλια: