Αυξημένες οι θέσεις στα τραίνα κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

Αυξημένες οι θέσεις στα τραίνα κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν’ όψει της «80ης έκθεσης Θεσσαλονίκης» που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 5 έως 13 τις Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζει στους επισκέπτες ότι μπορούν να μεταβούν σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη με άνεση, ασφάλεια και οικονομικό αντίτιμο εισιτήριου. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει τη χωρητικότητα των θέσεων σε αμαξοστοιχίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Έκθεσης. Καθημερινά πραγματοποιούνται 6 δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και μέσω των σιδηροδρομικών συνδέσεων, του προαστιακού της Λάρισας, τη σύνδεση του Βόλου, της Καλαμπάκας καθώς και της Αλεξανδρούπολης. 
Επίσης οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ. Το δικό σας ΤΑΞΙ σας περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στους σταθμούς Θεσσαλονίκης και Αθήνας και σας μεταφέρει στον τελικό προορισμό, χωρίς άγχος, αναμονές και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις «ραντεβού», «σταθμού», «σημαίας», σε προκαθορισμένη τιμή ανά περιοχή, σημαντικά χαμηλότερη από τη χρέωση του ταξίμετρου. Επιλέξτε την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ όταν κλείνετε το εισιτήριό σας με το τραίνο και εφοδιασμένοι με ειδικό κουπόνι φτάνετε στον τελικό σας προορισμό. 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: