Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Ο Ορλάντο Μπλουμ στο πλευρό των προσφύγων στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

πισκέφτηκε κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Γευγελή.

Ο διάσημος ηθοποιός έπαιξε και συνομίλησε με πολλά παιδιά από τη Συρία - Ο πρώην σύζυγος της Μιράντα Κερ είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEFΣτα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα βρέθηκε την Τρίτη ο Βρετανός ηθοποιός, Ορλάντο Μπλουμ, προκειμένου να επισκεφτεί ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων.

Η αλήθεια είναι πως εκτός από πρωταγωνιστής μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών, ο πρώην σύζυγος της διάσημου μοντέλου από την Αυστραλία Μιράντα Κερ, είναι και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF.

Ο Μπλουμ, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της UNICEF, συνομίλησε με πολλά παιδιά, κυρίως από τη Συρία, έπαιξε μαζί τους και έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με ρεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο σημείο.
Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός επιβιβάστηκε σε ένα τρένο που μεταφέρει καθημερινά μετανάστες προς το βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ, στα σύνορα με τη Σερβία, απ’ όπου συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τη δυτική Ευρώπη.

Ο 38χρονος, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής ή το Hobbit, είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Ταμείου του ΟΗΕ για τα παιδιά από τα τέλη του 2009 και το 2014 είχε επισκεφθεί την Ιορδανία για να συναντήσει Σύρους πρόσφυγες.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: