Το 2010 ο Παπακωνσταντινου λεει στο MEGA πως θα χρειαστουμε αλλα 80δις για το 2015! Τυχαίο; Δεν νομίζω! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Το 2010 ο Παπακωνσταντινου λεει στο MEGA πως θα χρειαστουμε αλλα 80δις για το 2015! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Ο προφήτης Παπακωνσταντίνου, είχε “προβλέψει” σε συνέντευξή του στο Mega από το 2010, ότι σήμερα η χώρα μας θα υποχρεωθεί να πάρει νέο δάνειο ύψους 80 δις ευρώ, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι κάτι το φυσιολογικό, αφού «το έχουμε κάνει κι άλλες φορές».

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο συνωμοσιολόγων. Είναι γνωστό άλλωστε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού οι μεγάλοι ηγέτες του πλανήτη δεν κυβερνούν με το σήμερα, αλλά σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας. Το σημερινό δράμα του ελληνικού λαού δεν είναι κάτι που έτυχε, αλλά ήταν προσυμφωνημένο από το Καστελλόριζο. Οι μνημονιακές δυνάμεις της χώρας γνώριζαν από το 2010 ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία το 2015 και ότι προκειμένου να αποφευχθεί, θα λάμβανε νέο δάνειο ύψους 80 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το διαδίκτυο καταγράφει και αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο.

Ιδού λοιπόν τα δύο βίντεο με τους προφήτες υπουργούς του ΠΑΣΟΚ: Πρώτος προφήτης ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε συνέντευξή του το 2010 στο δελτίο ειδήσεων του Mega και ενώ η χώρα έχει δανειστεί ήδη 110 δισεκατομμύρια, παραδέχεται ότι η χώρα θα δανειστεί 80 δισεκατομμύρια για το 2014 – 2015 υπογραμμίζοντας πως «το έχουμε ξανακάνει κι άλλες φορές αυτό». Ο δεύτερος προφήτης ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος το 2011 μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε επισημάνει ξεκάθαρα ότι «έρχεται επαπειλούμενη χρεοκοπία μέσα σε 3-4 χρόνια. Έχει γίνει επιλογή σε συνεννόηση με τη χώρα μας. Σας λέω όλη την αλήθεια κ. Παπαδάκη, δεν σας λέω τη μισή».

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add