Οι γιατροί της πρότειναν την έκτρωση - Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω...Σήμερα όμως δικαιώνεται - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Οι γιατροί της πρότειναν την έκτρωση - Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω...Σήμερα όμως δικαιώνεται


Όταν γεννήθηκε, όλες οι εφημερίδες την είχαν στα πρωτοσέλιδά τους ως «το κορίτσι δίχως πρόσωπο»... Αυτό όμως δεν επηρέασε ούτε λίγο την οικογένεια της, η οποία ορκίστηκε να της χαρίσει μία φυσιολογική ζωή.

Η ζωή και η πρόοδος της Juliana Wetmore καταγράφηκε μέσα στα χρόνια από ένα κανάλι, που πρόσφατα πρόβαλε ένα οδοιπορικό για τη ζωή της 12χρονης πλέον Juliana, που πλέον τελειώνει την πέμπτη τάξη και παίζει βιολί. Πολύ νωρίς, από την εγκυμοσύνη ήδη.
Κάτι διαφορετικό φαινόταν πως έχει αυτό το παιδί. Σε έναν υπέρηχο, ο γιατρός δεν μπορούσε να εντοπίσει το στομάχι της και συμβούλευσε τους γονείς της να πάνε σε ένα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο νοσοκομείο.
Την ίδια κιόλας μέρα οι γονείς της έμαθαν την αλήθεια…Το έμβρυο, δυστυχώς, δεν αναπτύσσονταν κανονικά. Οι γιατροί τους συμβούλευσαν να προβούν σε άμβλωση αλλά εκείνοι αποφάσισαν να μην το βάλουν κάτω.

Ο τοκετός ήταν μία τραυματική εμπειρία… Μετά από 16 μέρες την πήραν σπίτι και τη μεγάλωσαν ακριβώς όπως και τη μεγαλύτερη αδερφή της. Το ζευγάρι πλέον έχει 6 παιδιά, 4 εκ των οποίων είναι υιοθετημένα και μάλιστα το ένα με σύνδρομο Treacher Collins όπως ακριβώς και η Juliana.
Οι γονείς της δηλώνουν πως το πιο δύσκολο όλα αυτά τα χρόνια, ήταν οι εγχειρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Juliana και ΟΧΙ η «περιέργεια» του κόσμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add