Αποκλειστικό: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, για την γιορτή του Τιμίου Προδρόμου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

Αποκλειστικό: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, για την γιορτή του Τιμίου Προδρόμου!


Διαβάστε την ιστορία, πατώντας στο σύνδεσμο 

28-29 Αυγούστου 2015, 
Μακροχώρι Ημαθίας.
*
Το φεγγάρι πάνω από τους ανθρώπους και με τη μουσική, παραδοσιακή και σύγχρονη, να συνοδεύει όμορφους ήχους ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων έφερε εις πέρας μια όμορφη εκδήλωση που τίμησαν οι Μακροχωρίτες και όχι μόνον. Ακολουθούν φωτογραφίες απο την εκδήδωση.
Συγχαρητήρια στους εθελοντές που βρίσκονταν σε όλο το σχολικό χώρο. 

Γυμναστικές επιδείξεις, μπαλέτο, καράτε, και παραδοσιακούς χορούς απο μικρούς και μεγάλους, έκλεισε το πανηγύρι για το 2015 που τίμησαν την
___
Είναι σημαντικό όμως, πως και πάλι νέοι έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει την παράδοση της χώρας μας εν μέσω κρίσης και δεν ξεχνούν τις ρίζες τους!!!








 



1 σχόλιο:

Νατασα, Μεσολόγγι είπε...

Συγχαρητήρια στο σύλλογο, στους κατοίκους και σε εσάς φυσικά για την ενημέρωση. Δυστηχως δεν μπορεσα να παραβρεθω τα τελευταια 2 χρονια. Ευχομαι του χρονου με τα παιδια μου να ανεβουμε στη Βέροια. Καλή επιτυχια να εχετε.