Όλοι οι υπουργοί άλλαξαν, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ! ΑΥΤΟΝ που μεθοδεύει τη "νόμιμη" αρπαγή της περιουσίας σου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Όλοι οι υπουργοί άλλαξαν, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ! ΑΥΤΟΝ που μεθοδεύει τη "νόμιμη" αρπαγή της περιουσίας σου

Του Στρατή Μαζίδη 
Ορκίστηκε σήμερα η νέα κυβέρνηση και ανέλαβε καθήκοντα. Βέβαια μέχρι να προσαρμοστούν, θα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσουν στους επόμενους. 
Όμως ο ένας δε χρειάζεται να προσαρμοστεί. Συνεχίζει στη θέση του και το έργο που του ανέθεσαν να φέρει σε πέρας. 
Ο επί ΠΑΣΟΚ διορισθείς στο Δημόσιο, μη αιρετός αλλά φυτευτός, δίδυμος αδερφός του Μάρτιν Σουλτς, αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. 
Παρέμεινε, ειπώθηκε, επειδή στην κυβέρνηση υπάρχει συνέχεια... 
Παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του περιουσιολογίου αυτό με βάση το οποίο θα φορολογηθείτε - σε πρώτη φάση - για το ακίνητο ΙΧ σας ή τη βάρκα 5 μέτρων που κάποτε αγοράσατε και τώρα θεωρείται είδος πολυτελείας αλλά την έχετε βγάλει στη μάντρα σας. 
Αυτός, ο διορισμένος επί ΠΑΣΟΚ, που δεν εξετέθη στην ψήφο σας, αυτός που απείλησε τον ελληνικό λαό ότι θα του κατάσχει την περιουσία αν δε δηλωθεί στο περιουσιολόγιο. 
Αυτός που για λογαριασμό άλλων θέλει να αρπάξει τα μετρητά σας, το υστερημά σας, τον κόπο όλης σας της ζωής που τυχόν καταφέρατε να σώσετε από αυτούς. 
Αυτός σας απειλεί ότι θα σας το κατασχέσει κι ας έχετε φορολογηθεί για αυτό. Αυτός ο πολιτικός φυρερίσκος που θέλει να μάθει τι το κάνετε και αν το έχετε ακόμη. 
Αυτός που ως πιστό όργανο της ΝΤΠ θα σας αναγκάσει να το στείλετε ξανά στην τράπεζα λες και είναι δικά του χρήματα, όχι δικά σας. 
Αυτός σας διατάζει. Αυτός εργάζεται για την εξαφάνιση του φυσικού χρήματος στα πλαίσια της ΝΤΠ. 
Αυτός που βάζει τις βάσεις για τον εφάπαξ περιουσιακό φόρο που προτείνουν από τις αρχές του 2014 Bundesbank και ΔΝΤ με συντελεστή 15-20% για χώρες που χρειάζονται...διάσωση πνίγοντας το λαό τους. 
Εφάπαξ περιουσιακός φόρος σημαίνει αθροίζουμε εις χρήμα ακίνητη και κινητή περιουσία, βάζουμε και τις καταθέσεις και ότι άλλο και σας λέμε ΦΕΡΤΕ ΤΑ. Αν πχ έχετε € 600.000,00 περιουσία, πόσο κάνει το 10%;
Για όλα αυτά εργάζεται αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία. Παρέμεινε στη θέση του. Στείλτε τον από εκεί που έρθει. Κι αυτόν και τον πιθανό γαλάζιο διορισμένο στο δημόσιο αντίστοιχο Αλεξιάδη που ίσως τον διαδεχθεί. 
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: