Θεραπεία 5000 ετών από το Θιβέτ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε πέντε χρόνια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Αυγούστου 08, 2015

Θεραπεία 5000 ετών από το Θιβέτ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε πέντε χρόνια!

Ολοκληρώστε τη θεραπεία μετά από 12 ημέρες, λαμβάνοντας 25 σταγόνες, τρεις φορές την ημέρα. Δεν πρέπει να παίρνετε το βάμμα περισσότερο από μία φορά σε πέντε χρόνια.
Ένας φαρμακοποιός σε μοναστήρι στο Θιβέτ, ανακάλυψε το 1972 αυτήν τη συνταγή που είναι περισσότερο από 5.000 ετών. Το κύριο συστατικό του του πολύ ισχυρού αυτού βάμματος είναι το σκόρδο.

Για αυτό το ισχυρό βάμμα χρειάζεστε περίπου 350 γραμμάρια καθαρισμένων και συνθλιμμένων σκόρδων και 200 ​​έως 250 χιλιοστόλιτρα αλκοόλης 95% , ρούμι ή άλλα οινοπνευματώδη ποτά. Είναι πολύ σημαντικό η αλκοόλη να μην περιέχει μεθανόλη ή χλωριούχο βενζαλκόνιο.

Ανακατεύουμε τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα βάζο, στη συνέχεια, το σφραγίζουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα μετά από δέκα ημέρες, τοποθετούμε το υγρό πίσω, μέσα στο βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για δύο ημέρες ακόμη. Σύμφωνα με τις οδηγίες, προσθέτουμε σταγόνες του μείγματος σε ένα ποτήρι νερό ή γάλα κάθε μέρα πριν από τα γεύματα.
Ολοκληρώστε τη θεραπεία μετά από 12 ημέρες από τη λήψη 25 σταγόνων, τρεις φορές την ημέρα. Δεν πρέπει να παίρνετε το βάμμα περισσότερο από μία φορά σε πέντε χρόνια.
Το βάμμα βοηθά και θεραπεύει:
- Ιγμορίτιδα
- Αθηροσκλήρωση
- Πνευμονοπάθεια
- Ανικανότητα
- Επιφανειακή πίεση του αίματος
- Προβλήματα με την όραση και την ακοή
- Αρθρίτιδα και ρευματισμό
- Γαστρίτιδα
- Αιμορροΐδες
- Ρυθμίζει το σωματικό βάρος
- Επιταχύνει το μεταβολισμό
Πριν από τη λήψη του βάμματος συμβουλευτείτε το γιατρό σας.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: