Έφηβος αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη μαμά του – Αιτία η χρήση του wifi - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015

Έφηβος αυτοκτόνησε μετά από καυγά με τη μαμά του – Αιτία η χρήση του wifi

Ένας έφηβος μαθητής του 20 στη Βρετανία βρέθηκε κρεμασμένος, μετά από καυγά με τη μητέρα για τη χρήση του WiFi σπίτι του. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, mirror, το 14χρονο αγόρι που ήταν εξαιρετικός μαθητής και πολύ καλός παίκτης του ράγκμπι τσακώθηκε με τη μητέρα του όταν του είπε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το WiFi. Μετά τον καβγά, το νεαρό αγόρι έφυγε από το σπίτι και όταν νύχτωσε και δεν είχε ακόμη επιστρέψει, τότε η οικογένεια του ξεκίνησαν απελπισμένοι να τον ψάχνουν.
Το πτώμα του βρέθηκε σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι σε ένα πάρκο και τότε οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα, από την οποία προκύπτει ότι λίγο πριν κρεμαστεί είχε μαλώσει με τη μητέρα του. Ωστόσο η έρευνα στο κινητό που βρέθηκε δίπλα του έδειξε ότι άκουγε αμερικανικά ραπ τραγούδια με περιεχόμενο για αυτοκτονίες και θάνατο.
Ειδικοί υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους τραγούδια έχουν αντίκτυπο στο μυαλό ανθρώπων, που ενδεχομένως να είναι και λίγο επιρρεπείς. Η έρευνα ξεκίνησε όταν έγινε γνωστό ότι το νεαρό αγόρι έφυγε από το σπίτι λίγο μετά από ένα καυγά με τη μητέρα του, που του είχε πει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το WiFi του σπιτιού.
Η μητέρα του είπε ότι μετά τον καυγά του ζήτησε να βγει από το σπίτι για να σκεφτεί, καθώς και ότι ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο. Η μητέρα του υπέθεσε ότι πήγε να κάνει περίπατο, αλλά όταν καθυστέρησε να επιστρέψει, τηλεφώνησε στην αστυνομία.
Το αγόρι ήταν μαθητής του 20, έπαιζε σε ομάδα ράγκμπι και, όπως επισημαίνει ειδικός, είχε έναν αρκετά ευρύ κύκλο φίλων και γνωστών. Δεν είχε ιστορικό κατάθλιψης, ούτε φαίνεται να είχε σκεφτεί την αυτοκτονία. Τον ενδιέφερε η σκοτεινή μουσική, όμως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγινε αυτό…
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: