ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία στο φως: Δείτε πως η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη φόνισσα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου [video] - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία στο φως: Δείτε πως η γλώσσα του σώματος πρόδωσε τη φόνισσα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου [video]


Η γυναίκα που δολοφόνησε τον ίδιο της τον άντρα τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου, υποκρίνεται στην εκπομπή Φως το Τούνελ πριν ένα μήνα περίπου... Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, όσο καλός ψεύτης να είναι κάποιος.. η γλώσσα του σώματος δεν μπορεί να λέει συνέχεια ψέμματα. 
Στο βίντεο που ακολουθεί απο την εκπομπή Φως το Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη σας σημειώνουμε τα λεπτά που η γυναίκα αράχνη άρχισε να δείχνει πως λέει ψέμματα, και προσέξτε το πρόσωπο και το κορμί της που είναι σε ανησυχία. 
Στο 5 λεπτό του βίντεο με το τσαντάκι αρχίζει η αρχή που μπερδεύεται και προσπαθεί να καλυφθεί αλλά το πρόσωπο της προδίδει πως λέει ψέμματα. 
Στο 6 λεπτό αρχίζει να μπερδεύεται, ενώ στο 8 λεπτό αρχίζει ο εγκέφαλος της τα έχει χάσει απο το άγχος να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και ομολογεί εν αγνοία της. 
Επίσης, η εμμονής της να επιρρίπτει τις ευθύνες στην αστυνομία είναι το άγχος για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. 
Να τονίσουμε.. πως η Αγγελική Νικολούλη με τις ερωτήσεις και το βλέμμα της δείχνει να έχει καταλάβει την ποιος κρύβεται πίσω απο αυτή την δολοφονία, καθώς η συζυγοκτόνος κουνά με νευρική αμηχανία το δεξί της χέρι.

 See more at: http://newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: